Un suporter al FC Universitatea Craiova a murit înainte de meciul cu CS U Craiova

Un dosar penal pentru ucidere din culpă a fost deschis de către polițiștii din Craiova, după ce, duminică seara, un bărbat care participa la meciul FC U Craiova-CS U Craiova a decedat. 

smurd masina

Bărbatului i s-a făcut rău în timp ce era pe stadion și a fost transportat cu o ambulanță SMURD la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Acesta era din județul Caraș-Severin și era suporter al echipei FC U Craiova.

Ieri seară, poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizaţi telefonic de reprezentanţi ai unui spital din Craiova cu privire la faptul că, la această unitate medicală, a decedat un bărbat de 57 de ani, din oraşul Bocşa, judeţul Caraş-Severin, care fusese transportat cu o ambulanţă SMURD, din proximitatea unui stadion din localitate. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Aceasta a mai spus că în cazul bărbatului a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului.