Dosare penale şi amenzi, în minivacanţa de Rusalii

Mai multe persoane s-au ales cu dosar penal, de la începutul minivacanţei de Rusalii şi până în prezent, în urma unor controale în trafic derulate de către poliţiştii doljeni. 

pollice 1Doi bărbaţi din Craiova au fost prinşi drogaţi la volan, alţi şoferi au fost depistaţi băuţi, fiind întocmit şi un dosar penal unei persoane care a încredinţat maşina unui bărbat care consumase alcool.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Eq75WqBDNjU[/embed]

Totodată, poliţiştii au descoperit în trafic şi persoane care conduceau maşina fără să aibă permis.

Au fost aplicate şi sute de amenzi, jumătate din totalul acestora fiind pentru depăşirea limitei de viteză.

"În perioada de referință, polițiștii rutieri au aplicat 259 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 52.000 de lei, dintre care 125 de sancțiuni pentru depășirea limitei legale de viteză.

Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 24 de permise de conducere şi au retras 7 de certificate de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii au constatat 13 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, fiind depistate persoane care au condus vehicule deși nu dețineau permis de conducerea, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice ori a altor substanțe", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Ultimele știri