Un tânăr din Segarcea deținea ilegal un pistol. Prins în urma unor percheziții

Două percheziții au fost efectuate, miercuri dimineață, în orașul Segarcea, județul Dolj, la domiciliul unor persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

pistolar

În urmă cu două zile, informează IPJ Dolj, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, ca urmare a apariţiei pe o reţea de socializare a unor imagini în care se observă mai multe persoane care mânuiau un obiect ce părea a fi o armă.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor și au demarat cercetările.

Miercuri dimineață, au fost efectuate percheziții. În urma acestor descinderi, doi bărbaţi, de 28 şi 30 de ani, din Segarcea, au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri, în vederea clarificării situației.

Din cercetările efectuate a reieșit că arma ar aparţine unui bărbat, de 32 de ani, din Segarcea, care a fost depistat de poliţişti şi condus la sediul poliţiei. Totodată, poliţiştii au stabilit că arma în cauză este neletală, tip pistol, fiind predată poliţiştilor, împreună cu 25 de cartușe neletale, nepercutate. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul în cauză nu este deţinător legal de arme si muniţii. Pistolul şi cartuşele au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

În acest caz continuă cercetările sub supravegherea unui procuror, urmând a fi propusă soluția.

Ultimele știri