Cum a vrut o femeie din Gogoșu să își ajute fiul implicat într-un accident rutier

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Gogoşu, județul Dolj, a fost arestat la domiciliu, fiind bănuit de comiterea a două infracţiuni de conducere a unui vehicul fără permis.

masina politiei

Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieșit că  tânărul, la data de 10 februarie, a condus o mașină, prin Breasta, deşi avea dreptul de a conduce vehicule suspendat. Atunci i-a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis.

De asemenea, la data de 9 iunie, tânărul s-a urcat din nou la volan și a intrat cu mașina într-un parapet metalic, montat pe partea stângă a carosabilului. Evenimentul a avut loc în satul Valea Lungului din comuna Breasta.

După accident, care s-a soldat doar cu pagube materiale, tânărul a fost scos din autoturism de către mai multe persoane prezente la fața locului și a plecat de acolo.

În noaptea de 9 spre 10 iunie, mama tânărului a mers la Poliție și a declarat că ea s-ar fi aflat la volanul autoturismului în momentul producerii evenimentului rutier.

Urmare a completării cu date necorespunzătoare realității a declaraţiei tip, femeii i-a fost eliberată autorizația de reparație. În cauză, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis şi fals în declaraţii. În cursul zilei de ieri, în baza probatoriului administrat de poliţişti, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj”, a declarat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Astăzi, tânărul a fost prezentat instanţei de judecată care a dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 zile.

 

 

 

Ultimele știri