Petreceri întrerupte de polițiștii craioveni

Două petreceri au fost întrerupte, luni, la Craiova, de către polițiști și jandarmi, organizatorii evenimentelor și participanții fiind amendați. 

200328 politie imn

Potrivit IPJ Dolj, în prima situație, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova s-au sesizat cu privire la faptul că în curtea unui imobil de pe strada Aleea Călugăreni, din localitate, are loc o petrecere privată.

La faţa locului, polițiștii au stabilit că proprietarul imobilului, un tănăr de 24 ani, din Craiova împreună împreună cu alte 5 persoane, participau o petrecere cu ocazia unei zile de naştere. Tânărul de 24 de ani fost sanctionat contravențional de poliţişti conform Legii 55/2020, cu amendă în valoarea de 2.500 lei, iar ceilalți participanți au fost sancţionaţi conform prevederilor aceleiaşi legi cu avertisment”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Tot ieri, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe strada Isvarna, din localitate, este în desfășurare un eveniment privat.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Craiova, precum şi poliţişti din cadrul Secţiilor 1 şi 2 Craiova și jandarmi din cadrul I.J.J Dolj care au identificat organizatorul petrecerii şi persoanele participante, petrecerea fiind întreruptă. Astfel, poliţiştii au sancţionat un tânăr de 32 de ani, din localitate, în calitate de organizator, cu amendă în valoare de 2.500 lei, conform legii 55/2020”, a mai spus reprezentanta IPJ Dolj.

În acest caz și participanții au fost sancționați, valoarea amenzilor aplicate fiind de 2.000 de lei.