Scandal în plină stradă la Craiova

Un scandal a avut loc, marți seara, pe strada Calea București din Craiova, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Craiova, spunându-le polițiștilor ajunși la fața locului că a fost amenințat de alte persoane și că i-a fost distrusă mașina. 

politie noaptea

Potrivit IPJ Dolj, trei persoane ar fi vinovate în acest caz, fiind vorba despre două femei și un bărbat. Aceștia au fost identificați și au loc acțiuni pentru prinderea lor.

Surse din anchetă spun că persoanele implicate în scandal se cunoșteau și că între acestea existau neînțelegeri mai vechi.

La fața locului au fost dirijate imediat mai multe echipaje de poliție unde a fost identificat un barbat de 50 de ani, din Craiova, care a declarat faptul că a fost amenințat cu acte de violență de trei persoane, care i-ar fi și provocat distrugeri autoturismului proprietate personală, prin lovire cu obiecte contondente. Persoana vătămată a fost condusa la sediul secției pentru audieri și totodată politistii desfășoară activități pentru depistarea persoanelor implicate si stabilirea cu exactitate a situației de fapt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infrațiunilor de amenințare si distrugere, în care cercetarile sunt efectuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Craiova, urmând ca la finalizare să fie propusa soluție legală.

Foto arhivă.