Tânăr condamnat pentru punere în circulație a monedei false, prins la Bucovăț

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Unirea, județul Dolj, dat în urmărire, după ce a fost condamnat la închisoare pentru infracțiuni comise în urmă cu șapte ani, a fost prins, vineri dimineață, de către polițiștii doljeni. 

moneda falsa

Bărbatul se sustrăgea de la executarea pedepsei, din anul 2018, potrivit reprezentanților IPJ Dolj.

El a fost condamnat de Tribunalul Dolj la 5 ani și 4 luni închisoare, după ce s-a stabilit faptul că, în perioada 2014-2015, acesta a coordonat un grup infracțional organizat în scopul punerii în circulație de monedă falsificată.

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Dolj, cu sprijinul Secției 9 Poliție Rurală Cetate și al Secției 3 Poliție Rurală Bucovăț, au desfășurat o acțiune pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, în urma căreia au identificat un bărbat de 33 de ani, din comuna Unirea, care se sustrăgea de la executarea pedepsei, din anul 2018. Astfel, cel în cauză a fost depistat de polițiștii doljeni în comuna Bucovăț, acesta fiind prins și încarcerat în penitenciar”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

 

 

Ultimele știri