Reținut de polițiști pentru infracțiuni la rutieră și la regimul silvic

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Piscu Vechi, județul Dolj, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis, tăiere fără drept și sustragere de material lemnos, a fost reținut, marți, de către polițiștii doljeni. 

catuse1

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul a fost depistat, în data de 11 februarie, anul acesta, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55, prin comuna Piscu Vechi, deși nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, din cercetările efectuate, polițiștii au mai stabilit faptul că tânărul ar mai fi condus mașina și în data de 7 februarie. Acesta s-a deplasat cu o autoutilitară, după ce anterior ar fi tăiat și furat arbori dintr-o pădure situată în apropierea localității.

Totodată, cel în cauză ar mai fi sustras arbori din pădure și în zilele de 1 și 5 februarie a.c. În acest caz, prejudiciul urmează să fie stabilit. Până în prezent, în baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore față de tânărul respectiv”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dlj, Cosmin Grădinaru.

Astăzi, tânărul urmează să fie prezentat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.