Trădare la PNL Dolj!

Dicţionarul Explicativ al Limbii Române defineşte TRĂDAREA astfel: „A înșela în mod voit și perfid încrederea cuiva, săvârșind acte care îi sunt potrivnice, pactizând cu dușmanul ♦ A fi neloial față de cineva sau de ceva. ♦ A se abate de la o linie de conduită, a dovedi inconsecvență față de o acțiune, de o idee ♦  A (se) da pe față; a (se) da de gol”.

Aşa e şi cu Dan Diaconu, consilier PNL, care a înşelat încrederea colegilor de partid şi şi-a bătut joc de munca unei întregi echipe de la PNL Dolj!

Lui Dan Diaconu i se potrivesc toate definiţiile date de limba română, în DEX. Iar prostituţia morală şi ipocrizia cu care a jucat alături de echipa PNL Dolj îi aparţin, în totalitate.

Şantajat sau cumpărat cu promisiunea vreunei sinecuri bănoase? Numai el şi acoliţii trădării ştiu.

Dan Diaconu nu a luat în calcul că trădarea şi beneficiile ei sunt vremelnice, dar oprobiul public al celor au crezut în el este un stigmat de care nu va scăpa, până la moarte!

Probabil că liberalii doljeni se vor redresa, într-un fel sau altul. Nu ştiu ce jocuri s-au făcut şi la ce nivel, dar nu mi-au plăcut niciodată trădătorii.

Dan Diaconu este un fel de vechi informator, care mânca şi bea cu tine la masă şi, apoi, te turna la Securitate.

E, încă, tânăr, va avea ceva scuipături pe obraz, de acum înainte!... Deja au început.