Agent sub acoperire ori trădător?

Incredibil dar adevărat!

 240208 diaconu simion aur

Actualul viceprimar al Craiovei, Răzvan Diaconu, un tânăr crescut în curtea liberalilor, în spiritul glorioasei familii Brătianu, cea care a contribuit major la construirea unei Românii puternice și demne, a fost surprins ieri, pe străzile Craiovei, la un miting al partidului aflat pe val acum în România, AUR.

Despre AUR, mulți spun că este un partid extremist, populist și prin care se urmărește a se promova politica lui Vladimir Putin în țara noastră, inclusiv George Simion, liderul acestui partid, fiind acuzat că promovează agenda Kremlinului.

Ceea ce este interesant de aflat este rolul lui Diaconu în această situație. Vrea să o trădeze pe Olguța Vasilescu și să-i dea o lovitură de palat, ori joacă un scenariu des întâlnit în politica dâmbovițeană, aceea de a implanta un om de încredere în tabăra adversarilor? 

Analizând profilul psihologic al lui Diaconu, pare că rolul de „IEPURILĂ” i se potrivește mai mult, deși ar fi dat mult mai bine pentru competitivitatea alegerilor să existe totuși o ofertă cât de cât consistentă atunci când mergem să dăm cu ștampila.  Ori, în momentul când vezi un liberal, viceprimar al municipiului Craiova, ce-i drept mai mult pesedist decât liberal, cu portavocea la mitingul AUR, rămâi nedumerit și iți pui o simplă întrebare:  oare noi cu cine votăm?!