O octogenară paralizată a ars de la o țigară

O femeie în vârstă de 83 de ani, din satul Valea Perilor, judeţul Gorj, imobilizată la pat, a murit, duminică, în incendiul care i-a cuprins locuinţa. Primele verificări au arătat că bătrâna ar fi adormit cu ţigara aprinsă.

foc incendiu

Pompierii din Motru au fost solicitaţi să intervină, duminică, pentru lichidarea unui incendiu care cuprinsese o locuinţă din comuna Cătunele, județul Gorj, iar în interior au găsit o femeie decedată.

„Am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă, în comuna Cătunele, satul Valea Perilor. Apelantul semnala faptul că în casa cuprinsă de flăcări locuiește o femeie imobilizată la pat. Concomitent cu operațiunea de căutare a victimei, pompierii militari au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului. Din păcate, în locuință a fost găsită o femeie în vârstă de 83 de ani, decedată. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire", a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Primele verificări au arătat că bătrâna ar fi adormit cu ţigara aprinsă.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, fiind efectuate verificări în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă.

sursa: Mediafax