Primăria Corabia a pregătit cadouri pentru persoanele defavorizate

De Moş Nicolae, Primăria Corabia a pregătit cadouri pentru persoanele defavorizate.

cadouri

Pentru că deja a devenit o tradiție de Moș Nicolae, Primăria Corabia și Consiliul Local s-au gândit și în acest an, chiar dacă este pandemie, la preșcolarii și elevii de şcoală primară și gimnazială din oraș, pregătind 1700 de pachete cu dulciuri, în valoare totală de 46.223 lei, fară TVA.

Se vor bucura de cadouri și membrii Asociației de Sprijin a Copiilor și Tinerilor cu Dizabilități, Asociația de sprijin a copiilor cu handicap, bătrânii de la Centrul Medico-Social, elevii din Casele de Tip Familial „Sfânta Elena”, precum și asistații de la Complexul de Servicii Persoane Adulte – Centrul de Îngrijire și Asistență Corabia, Căsuțelor de tip familial, Centrul Maternal “ Sf. Elena” și membrii Ansamblului de dansuri al Casei de Cultură Corabia.

În acest an, luminițele de sărbători se vor aprinde în data de 5 Decembrie, odată cu iluminatul public, fară a ne putea întâlni, din cauza păstrării condițiilor de igienă și distanțare fizică.

Primarul orașului Corabia, Iulică Oane, urează tuturor copiilor și părinților multă sănătate şi să aibă parte de clipe minunate, de bucurii şi fericire, alături de cei dragi!