Se deschide sezonul la Plaja Olt

Sezonului estival la ,,Plaja Olt’’ se deschide începând de mâine.

piscina

Piscinele cu apă cristalină, nisipul fin, șezlongurile și umbreluțele oferă cele mai bune condiții de petrecere a timpului liber pentru copii și adulți, într-o vară ce se anunță de pe acum caniculară, anunță edilul Slatinei, Emil Moț.

Programul de funcționare al plajei este de luni până duminică, în intervalul orar 9:30 – 20:00.

„Calitatea apei de îmbăiere este monitorizată permanent de Direcția de Sănătate Publică Olt, iar angajații Clubului Nautic și de Agrement, salvamari, asistenți medicali, personal auxiliar vor fi prezenți pe plajă pentru a asigura cele mai bune și sigure condiții celor ce aleg sa își petreacă vara la Plaja Olt”, mai spune primarul Moț.

Tarifele de acces sunt:

20 lei/zi pentru adulți

10 lei/zi copii (copii cu vârsta sub 14 ani trebuie însotiți de un adult).

10 lei/zi – închiriere umbrele + șezlong.

Pensionarii din Slatina au acces liber, fără șezlong, în zilele de luni până vineri, pe toată durata cât este deschisă plaja.

„Gratuitatea este acordată pentru pensionarii cu venituri de până la 2000 lei, care vor prezenta la intrare cuponul de pensie aferent lunii anterioare și actul de identitate pentru dovada domiciliului”, completează edilul municipiului Slatina.

Autoritățile reamintesc vizitatorilor sa aibă asupra lor apă, băuturi răcoritoare necesare pentru o hidratare corespunzătoare, motivat de faptul că, la data deschiderii sezonului estival la Plaja Olt, punctul comercial nu funcționează din motive obiective (la licitațiile organizate pentru închirierea obiectivului nu s-a prezentat nici un ofertant, procedura fiind reluată).