Bărbat din Olt, arestat preventiv după ce și-a bătut soția

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Fărcaşele, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a agresat fizic soţia, în vârstă de 46 de ani.

catuse1

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că poliţiştii au fost sesizați de către angajaţii Spitalului Judeţean  de Urgenţă Slatina cu privire la faptul că o femeie, de 46 de ani, din comuna Fărcaşele, s-a prezentat la această unitate medicală declarând că a fost agresată fizic de soţul său.

Bărbatul a fost reţinut, ulterior fiind arestat preventiv de magistraţii Judecătoriei Caracal.

În urma investigațiilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, femeia ar fi fost agresată fizic de soţul său, un bărbat, de 44 de ani. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, bărbatul fiind reţinut pentru 24 de ore. La data de 07 iunie, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Bărbatul a fost introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul  Inspectoratului de  Poliție Județean Olt.