Cadavrul unui bărbat, descoperit pe centura Severinului

În seara zilei trecute, în șanțul de pe marginea centurii ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, a fost descoperit trupul unui bărbat decedat. I.P.J. Mehedinți a deschis o anchetă în acest caz.

 210119 decedat centura severin

Conform purtătorului de cuvânt al I.P.J. Mehedinți, agent - șef adjunct Andreea Rădoi, bărbatul ar avea în jur de 30 de ani și pare a fi un om al străzii. La ora actuală se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor aspectelor care au condus la producerea evenimentului, cadavrul fiind preluat de I.M.L. Mehedinți și transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.  

Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, anchetatorii au ajuns la concluzia că  trupul bărbatului ar fi acolo de cel puțin 24 de ore. Cei din vecinătate, deși acolo nu există camere de luat vederi, susțin că omul nu ar fi din zonă și că cel mai probabil este vorba de un accident rutier, având în vedere că unul dintre pantofii bărbatului a fost descoperit la o distanță de cel puțin 30 de metri de cadavru. 

„Omenii legii au deschis, în acest caz, o anchetă, pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs acest incident”, declară purtătorul de cuvânt al I.P.J. Mehedinți, ag-șef adj. Andreea Rădoi.