City manager la Primăria Târgu Jiu

Ramona Nodea, fosta șefă de cabinet a edilului  Marcel Romanescu, a fost numită, luni, city manager al municipiului Târgu Jiu. 

ramona nodea city manager targu jiu

Este pentru prima dată când Primăria Târgu-Jiu are city manager, Nodea fiind angajată în ianuarie 2018, ca și consilier personal cu jumătate de normă al primarului Marcel Romanescu.

Ulterior, Ramona Nodea a devenit secretară a edilului și inspector la Serviciul Urbanism. Acum, aceasta va coordona, în timpul mandatului primarului, activitatea operativă a primăriei.

Este un angajat la Primăriei Târgu-Jiu. Ministerul Dezvoltării ne-a transmis că angajarea administratorului public se face prin dispoziția primarului și este un post pe perioadă determinată, pe cei 4 ani ai mei de mandat. (...) Nodea Ramona va coordona activitatea operativă a primăriei. Ea trebuie să se ocupe de reorganizarea primăriei și a direcțiilor de specialitate, responsabilități pe urbanism, juridic, administrativ-sunt mai multe domenii pe care le va coordona. În absența edilului, Ramona Nodea va coordona activitatea primăriei. (...) Viceprimarul Bejinaru va coordona direcția tehnică, iar viceprimarul Coica direcția cultură”, a spus, la Radio Infinit, edilul Marcel Romanescu.