Tânăr din Târgu Jiu, găsit spânzurat

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Târgu-Jiu, s-a spânzurat, noaptea trecută, într-o anexă gospodărească din satul Suseni, comuna Runcu, unchiul acestuia fiind cel care l-a găsit. 

banda crima

Potrivit IPJ Gorj, nu au fost depistate urme de violență pe trupul tânărului. Necropsia va stabili cu exactitate cauza decesului. 

”La data de 14 iunie polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de către un bărbat de 57 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că l-a găsit spânzurat pe nepotul său. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu, care au constatat faptul că un tânăr, de 27 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în cursul nopții de 13/14 iunie a.c., s-ar fi spânzurat într-o anexă gospodărească, aflată în curtea unui imobilul situat pe raza comunei Runcu. Echipa operativă constituită la nivelul subunităţii a efectuat cercetarea la faţa locului, constatând că pe membre şi corp nu prezintă urme de violenţă, decât cele provocate prin mecanismul de spânzurare. Cadavrul a fost transportat la SML Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă” a comunicat Poliția Gorj. 

Ultimele știri