START înscrieri la Universitatea din Craiova

Platforma de înscriere pentru admitere la programele de licenţă şi master ale Universităţii din Craiova a fost deschisă astăzi şi va rămâne activă până în data de 19 iulie.

190324 universitate

Înscrierea se face doar în sistem online pe EvStud, la adresa: https://evstud.ucv.ro, atât pentru studenţii români, cât şi pentru cei străini.

Calendarul de admitere diferă în funcţie de ciclul de studii. Astfel, înscrierea pentru programele de licenţă se va încheia în data de 19 iulie 2024, iar pentru programele de master în data de 15 iulie 2024.

Admiterea prin platforma noastră unică EvStud funcționează foarte bine de opt ani. Aceasta le oferă tinerilor acces rapid și ușor la procesul de admitere pentru toate programele de licență și master pe care le oferim. Datele colectate în platformă sunt prelucrate în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal. Unul dintre avantajele platformei noastre este acela că, odată încărcate documentele necesare, acestea sunt recunoscute și validate de sistem și pot fi folosite şi în cadrul altor sesiuni de admitere. Ne așteptăm ca și în anul academic 2024-2025 să avem o admitere de succes”, a menționat rectorul Universității din Craiova, Cezar Ionuț Spînu.

Elevii claselor a XII-a se pot înscrie la programele dorite, urmând să îşi completeze dosarul de admitere cu adeverinţa sau diploma de absolvire, precum şi foaia matricolă, după susţinerea examenului de Bacalaureat.