Reținut pentru tentativă de viol, la Bechet

Noaptea trecută, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Bechet au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr, de 21 de ani, din comuna Sadova, sub aspectul săvârşirii unei infracțiuni de tentativă de viol şi două infracţiuni de violare de domiciliu.

arestat

Ieri dimineaţă, ora 06.45, poliţiştii au fost sesizaţi de un tânăr, de 20 de ani, din comuna Sadova, cu privire la faptul că, o persoană de sex masculin a pătruns în locuinţa soției sale, o tânără de 20 ani, din localitate, unde ar fi intenţionat să întreţină relaţii sexuale, însă a renunţat ca urmare a ţipetelor acesteia, părăsind locuinţa.

De asemenea, în aceeaşi dimineaţă, după aproximativ 10 minute, cel în cauză ar fi pătruns fără drept şi în locuinţa unei femei de 56 de ani, din Sadova, unde, fiind surprins de aceasta, a părăsit imediat incinta.

Tânărul a fost identificat la scurt timp de poliţişti şi condus la audieri.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut de poliţişti, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de tentativă de viol şi violare de domiciliu şi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.