Culori: Blue Color

Noaptea trecută, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Bechet au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr, de 21 de ani, din comuna Sadova, sub aspectul săvârşirii unei infracțiuni de tentativă de viol şi două infracţiuni de violare de domiciliu.

Casa Memorială „Elena Farago" , în care funcționează spații administrative ale Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, va fi reabilitată și dotată cu fonduri din PNRR, reprezentanții CJ Dolj anunțând că depun un proiect în acest sens. În acest program au mai fost incluse și alte 29 de biblioteci din județ.

Un bărbat a fost reținut, după ce a fost depistat că într-o remorcă frigorifică transporta aproximativ 420.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, în  valoare de aproximativ 1,4 milioane de euro. Șoferul a fost identificat de către polițiștii de frontieră din Calafat, după ce parcase remorca în localitatea Seaca de Câmp. 

La data de 10 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj au efectuat 4 percheziţii în comuna Unirea, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, pentru documentarea activităţii unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de contrabandă.

Bariere ruginite și, din lipsă de vopsea, pengelite cu bandă colorată-roșu, gri, în funcție de caz-, buruieni ce se întind de-a lungul șinelor, deși la începutul acestui an Regionala Craiova anunța că va cumpăra aproximativ șase tone de erbicid și tot mai multe informări privind reabilitările și modernizările ce vor avea loc...în viitor, aceasta este, în linii mari, situația trecerilor la nivel cu calea ferată din județul Dolj. 

Pachete cu alimente și obiecte dragi celor mici, însemnând haine, rechizite sau jucării, vor ajunge la mai multe familii nevoiașe din județul Dolj, în perioada imediat următoare, Alexandru Dicu, reprezentantul Asociației de Dezvoltare Comunitară „Alexandru cel Mare”, considerând că o mână de ajutor nu se întinde doar de Paște sau de Crăciun.