Se deschide serviciu de evidență a persoanelor și la Mischii

Cel de-al 57-lea serviciu public comunitar local de evidența persoanelor din județul Dolj va fi deschis miercuri în comuna Mischii. 

buletin bun

Programul de funcționare al serviciului va fi zilnic, de luni până vineri, între orele 08.00-16.00, în ziua de joi programul prelungindu-se până la orele 18.30.

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Mischii va desfășura activități de stare civilă și de evidență a persoanelor, va putea primi și soluționa cereri de înregistrare acte de stare civilă, cereri de eliberare certificate de stare civilă și de acte de identitate iar pe măsură ce își va suplimenta dotările cu aparatura și tehnica necesară, va putea primi și soluționa în sistem de ghişeu unic și cereri pentru preschimbarea permiselor de conducere, certificatelor de înmatriculare şi pentru plăci cu numere de înmatriculare a vehiculelor.

Contravaloarea actului de identitate, 7 lei pentru cartea de identitate și 1 leu pentru cartea de identitate provizorie, se achită la casieria Primăriei Mischii.

Cărțile de identitate se vor elibera în maxim 7 zile de la data depunerii iar cărțile de identitate provizorii se vor elibera în aceeași zi, fotografiile fiind executate în cadrul serviciului, fără costuri suplimentare.