Casa de Pensii Dolj face angajări. Câte posturi sunt disponibile

33 de posturi sunt scoase la concurs de Casa Județeană de Pensii Dolj, pe o perioadă determinată, angajările având loc în contextul evaluării recalculării pensiilor. 

casa de pensii dolj

Potrivit anunțului de angajare, 26 posturi sunt pentru persoane cu studii superioare și șapte pentru cele cu studii medii.

Contractele sunt pe perioada determinată, până la data de 31 decembrie 2022.

„Cei interesați vor depune dosarele de concurs în perioada 26.08.2021 – 30.08.2021, la sediul instituției, din Craiova, strada Mihail Kogălniceanu nr.14- Compartimentul Resurse Umane. Concursul va consta în trei probe, respectiv: selecția dosarelor,  proba scrisă – în data de 06.09.2021, ora 10.00, la sediul Facultății de Drept Nicolae Titulescu din Craiova Str. Calea București, nr.107 D și proba de interviu ce se va susține în termen de maxim 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise”, informează Casa de Pensii Dolj.

Toate elementele referitoare la condițiile generale și specifice de participare, componenta dosarului de concurs precum si bibliografia se găsesc pe site-ul instituției, la secțiunea Concursuri.