Culori: Green Color

Înmatriculările de autoturisme noi in Romania au crescut în mai 2024 cu 14,7% faţă de perioada similară a anului trecut, până la 15.643 unităţi, în timp ce la nivelul Uniunii Europene numărul înmatriculărilor de maşini noi a scăzut cu 3% până la 911.697 unităţi, anunță Ziarul Financiar.

Astazi, 20 iunie 2024, a avut loc inaugurarea Grădinii de Relaxare, Linişte şi Învăţare, ca urmare a finalizării pilotării conceptului specific G.R.L.Î, experimentat în cadrul Proiectului Naţional cu acelaşi nume, derulat în perioada 2021-2024, în Grădiniţa cu Program Prelungit "Traian Demetrescu", Craiova, condusa de director prof. Piculeasa Mihaela Simona.

Având în vedere atenționarea meteorologică COD PORTOCALIU - val de căldură și disconfort termic accentuat, conducerea Regionalei CF Craiova a dispus măsura înființării mai multor puncte de hidratare în principalele stații de cale feratî, anunță reprezentanții Sucursalei.

Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, a inaugurat astăzi, 19 iunie, noul magazin din Electroputere Parc, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă. Investiția totală în procesul de relocare se ridică la 2 milioane euro, cu obiectivul de a oferi o experiență de cumpărare mai facilă, într-un spațiu cu 16% mai generos, în special în zonele dedicate materialelor de construcții și de grădină.

Teatrul pentru copii și tineret Colibri - Secția Folclor „Maria Tănase“, în parteneriat cu Primăria, Consiliul Local al Municipiului Craiova și Muzeul Olteniei Craiova, organizează cea de-a X-a ediție a evenimentului „Craiova se îmbracă în ie“, luni, 24 iunie 2024, când sunt sărbătorite Sânzienele și este celebrată Ziua Universală a Iei, zi care a debutat în 2013 la inițiativa comunității online „La Blouse Roumaine“.

Noaptea trecută, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Bechet au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr, de 21 de ani, din comuna Sadova, sub aspectul săvârşirii unei infracțiuni de tentativă de viol şi două infracţiuni de violare de domiciliu.