Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
foto - mediafax.ro
"RCS/RDS/DIGI SPORT - sustine IMPOSTURA!"
""Clonei", infiintata de FRF/PSD, i se spune mai nou "CRAIOVA", apelativ care este strict legat de numele echipei de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA, echipa desfiintata abuziv de mafia FRF in 20 iulie 2011, facand parte, alaturi de celelalte pseudonime ale echipei (STIINTA ,LEII DIN BANIE, ALB ALBASTRII, STUDENTII etc), din brandul UNIVERSITATEA CRAIOVA."
,30 septembrie 2016,00:38 nr. afisari:9467

"Coplesiti" probabil de insistentele nenumarate a farsorilor din Craiova, Digi Sport a inventat o smecherie ieftina, crezand ei, ca asa impaca pe toata lumea. Astfel, "Clonei", infiintata de FRF/PSD, i se spune mai nou "CRAIOVA", apelativ care este strict legat de numele echipei de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA, echipa desfiintata abuziv de mafia FRF in 20 iulie 2011, facand parte, alaturi de celelalte pseudonime ale echipei (STIINTA ,LEII DIN BANIE, ALB ALBASTRII, STUDENTII etc), din brandul UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Se pare ca cei de la Digi dau dovada de amnezie cu privire la aceste aspecte si in mod ilegal sustin implementarea unui club fraudulos in randul suporterilor echipei de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA. Preocuparea concernului detinut de Zoltan Teszari de a baga pe gat oamenilor o astfel de diversiune, nu constituie numai un lucru imoral, ci si o evidenta culpa ce poate duce cu siguranta la raspunderea civila in solidar a acestui gigant economic, care, spre deosebire de Rotaru/ Olguta Vasilescu/ FRF, va putea sa plateasca uriasele pagube produse prin sustinerea acestei echipe in activitate.

Stimati domni de la RCS, cu o simpla scrisoare la Liga Profesionista va veti lamuri in mod oficial pe deplin.

Numele oficial al acestei grupari care evolueaza in campionat este Club Sportiv U Craiova SA si nu are nicio legatura juridica cu arhicunoscuta echipa de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA. Acest lucru este cunoscut de toata opinia publica, existand si o sentinta penala in acest sens", sursa - Adrian Mititelu, facebook

 
Curs valutar BNR - 18-08-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj