Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Adrian Mititelu: "Raspuns la numeroasele intrebari adresate catre mine in ultimele 48 ore!"
"In dosar sunt probe indubitabile cu privire la vinovatia acestora"
"Am unele temeri, avand in vedere cine sunt inculpatii,ce hram poarta si ce legaturi de tip criminogen au in Justitie si in Politica"
,12 mai 2016,13:00 nr. afisari:5993

"Raspuns la numeroasele intrebari adresate catre mine in ultimele 48 ore! Nu pot stii ce anume v-a decide Tribunalul Bucuresti, prin judecatoarea OTILIA BOMBOS, cu privire la faptele inculpatilor FRF/LPF/SANDU/DRAGOMIR.

Pot insa sa afirm cu tarie faptul ca in dosar sunt probe indubitabile cu privire la vinovatia acestora. Dupa cum ati remarcat, nu numai subsemnatul sustine aceste lucruri, dar si DIRECTIA NATIONALA ANTICORUPTIE, prin procurorul de sedinta.

Astfel, DNA a solicitat judecatorului condamnarea inculpatilor LA PEDEAPSA MAXIMA plus acordarea unui spor de o treime, avand in vedere gravitatea faptelor.

De asemenea, DNA a cerut si ADMITEREA TUTUROR ACTIUNILOR CIVILE.
Prin urmare, a cerut implicit si REPUNEREA IN SITUATIA ANTERIOARA!

In mod normal judecatorul nu are nici cel mai mic argument pentru achitarea inculpatilor, insa, pe de alta parte, este suveran sa decida cum crede de cuvinta.

Desi, magistratul OTILIA BOMBOS este o apropiata a judecatoarei TERCEANU, motiv pentru care am recuzat-o in nenumarate randuri, refuz sa cred ca in acest caz nu va aplica legea.

Oricum, indiferent de ce se va decide de care Tribunal, sentinta este una supusa apelului si hotararea finala VA FI DATA DEFINITIV DE CURTEA DE APEL BUCURESTI!

In concluzie sunt extrem de optimist avand in vedere situatia de drept si de fapt din dosar, insa am unele temeri, avand in vedere cine sunt inculpatii,ce hram poarta si ce legaturi de tip criminogen au in Justitie si in Politica"

Sursa - Adrian Mititelu, facebook

 
Curs valutar BNR - 20-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj