Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
"Hai domnule să fim serioşi, aştia nu au nici o treabă cu adevarata Universitatea Craiova"
Unul dintre marii fotbalişti ai Craiovei „Maxima”, Mircea Irimescu, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că CS U Craiova nu are nici o legătură cu adevărata Universitatea Craiova.
,25 ianuarie 2016,09:21 nr. afisari:4540

În ultimul timp am avut unele probleme cu sănătatea, dar acum sînt bine. Nu prea am mai avut legătură cu fotbalul, deoarece a trebuit să mă ocup mai mult de perioada de recuperare, dar într-o zi m-am dus şi eu la un meci al astora de la CS U Craiova.

 Sincer m-am dus la meciul respectiv, deoarece îmi era dor să mă întîlnesc cu Negrilă, Ungureanu, Tilihoi, foştii mei colegi.  M-am dus la aşa-zisul meci Universitatea Craiova-Steaua, dar cînd am ajuns la stadion m-am trezit că asist la jocul CS U-FCSB. Păi asta era un meci adevărat între Universitatea Craiova şi Steaua?

Echipa gazdă nu avea şi nu are nici o treabă cu adevărata Universitatea Craiova, i-am şi întrebat pe foştii mei colegi, că cine sînt aştia de pe teren? Hai domnule să fim serioşi, aştia nu au nici o treabă cu adevarata Universitatea Craiova la care am jucat eu. Nu mă interesează dacă se supără cineva, că nu imi dă mie nimeni de mîncare pe gratis. Eu spun doar ce simt. Uite, nici cu Sorin Cârţu nu prea am mai discutat în ultimul timp, aşa că nu m-a influenţat nimeni. Nu prea am mai avut cu el nici un fel de relaţie. CS U Craiova nu mă interesează deloc. Poate să mănînce bătaie şi cu 10-0. Nu e normal ca în conducerea clubului asta să nu fie nici un oltean. Păi aşa a fost la adevărata Universitatea Craiova? Nu era nici un oltean în conducere? Dar, cîţi jucători olteni sînt în actuala echipă?”, a încheiat Irimescu.

sursa - FANATIK.RO

 
Curs valutar BNR - 23-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj