Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
"Dupa ce au incercat sa cloneze UNIVERSITATEA CRAIOVA, banditii de la Bucuresti, in complicitate cu "vandutii" din Craiova, incearca sa cloneze si galeria Stiintei!"
"CLONATII sunt disperati pentru ca sunt constienti, ca odata cu revenirea FCU de anul viitor proiectul lor fraudulos va sucomba..."
,27 septembrie 2016,16:21 nr. afisari:5495

"Dupa ce au incercat sa cloneze UNIVERSITATEA CRAIOVA, banditii de la Bucuresti, in complicitate cu "vandutii" din Craiova, incearca sa cloneze si galeria Stiintei!

Astfel, de ceva timp, net-ul a fost invadat cu fel si fel de comunicate/diversiuni prezentate a fi semnate de Peluza Sud. In cadrul acestor actiuni de intoxicare se propaga MINCIUNA CLASICA in ceea ce priveste palmaresul STIINTEI!
 

Atrag atentia, din nou, tuturor celor interesati de subiect asupra urmatoarelor aspecte:
1) Procesul cu privire la palmares se deruleaza la Tribunalul Dolj si are termen de judecata in luna octombrie.
2) Asa-zisul proces castigat de clubul lui Badea la Tribunalul Bucuresti si Curtea de Apel Bucuresti - NU are in vedere sigla clubului s-au palmaresul, ci numai dreptul FCU de a inregistra la OSIM exclusiv numele de FC UNIVERSITATEA CRAIOVA. Chiar si asa, sentinta NU ESTE IREVOCABILA, este supusa recursului la Inalta Curte de Casatie si Justitie cu termen de judecata anul viitor.
3) Procesul cu privire la sigla cu leul se afla in desfasurare la OSIM pe procedura contestatiilor, avand termen in octombrie. Decizia OSIM fiind cu drept de contestatie la Tribunalul Bucuresti si apel la CAB.
4) Reamintesc faptul ca detinem la OSIM marcile CLUBUL DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA, ECHIPA DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA, LEII DIN BANIE CRAIOVA - marci care nu au legatura cu procesul castigat de Badea si care in prezent urmeaza sa se judece la ICCJ.

 

Va rog sa aveti incredere,vom castiga toate aceste procese pe banda rulanta mai ales dupa ce sentinta penala devine definitiva.
CLONATII sunt disperati pentru ca sunt constienti, ca odata cu revenirea FCU de anul viitor proiectul lor fraudulos va sucomba....", a declarat Adrian Mititelu pe pagina personala de facebook

 
Curs valutar BNR - 18-08-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj