Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
"Cum a MUSAMALIZAT procuroarea FOTA -BARBULESCU furtul lui GAMAN si BARBOIANU!"
"4 MILIOANE DE EURO IN FEBRUARIE 2011 AR FI DUS IN ALTA DIRECTIE FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, insa Piturca si FOTA-BARBULESCU nu au dorit asta..."
,24 august 2016,18:16 nr. afisari:9335

"Plangerea Universitatii Craiova, din ianuarie 2011, cu privire la furtul jucatorilor Gaman si Barboianu a avut nesansa sa fie repartizata, spre analiza si cercetare, procurorului Fota - Barbulescu de la DNA Craiova.

Desi, in dosarul in cauza, cu nr 50/P/2011, existau probe indubitabile cu privire la vinovatia persoanelor mentionate in plangere, FOTA - BARBULESCU, in mod premeditat, le-a ignorat complet in dispretul legii si al adevarului. Sechestrul arhicunoscut instituit de ANAF Dolj asupra jucatorilor STIINTEI, invocat in cazul M Costea, avea efecte si cu privire la jucatorii Gaman si Barboianu, dar procuroarea in cauza NU a fost interesata de acest aspect in acea vreme!

In acel dosar nu i-a mai pasat de debitele pe care le datora clubul catre stat.A tinut dosarul cca 14-16 luni in cercetare prealabila, realizand cercetarea penala cu usile inchise pentru ca petentii sa nu poate avea obiectiuni cu privire la administrarea probatoriului. Chiar daca am contestat NUP-ul catre procurorul ierarhic, solutia a ramas in picioare, deoarece intre procuroarea FOTA - BARBULESCU si SCARLAT CRISTINA, sefa de atunci a DNA Craiova, este o prietenie arhicunoscuta.

Nu am apelat la instanta judecatoreasca de teama realizarii unei autoritati de lucru judecat, deoarece a crede, ca in istantele doljene poti intoarce o solutie a procurorilor DNA Craiova, este o utopie...

Una peste alta, validarea furtului lui GAMAN si BARBOIANU de catre DNA a insemnat un moment de cotitura in toata aceasta sarabanda de abuzuri.

Daca FOTA - BARBULESCU ar fi aplicat legea cu ocazia instrumentarii acelui dosar si si-ar fi respectat juramantul depus in fata presedintelui tarii cu siguranta GRUPAREA CRIMINALA ar fi fost oprita din fasa si nu se mai ajungea la o asemenea suferita si prejudicii.

Furtul lui Gaman SI Barboianu a insemnat la acea vreme pierderea unei oportunitati de 4 milioane de euro banii pe care clubul putea sa-i obtina pe jucatorii in cauza,exista si oferte concrete in acest sens.

4 MILIOANE DE EURO IN FEBRUARIE 2011 AR FI DUS IN ALTA DIRECTIE FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, insa Piturca si FOTA-BARBULESCU nu au dorit asta..."

Sursa - Adrian Mititelu, facebook

 
Curs valutar BNR - 18-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj