Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Olguta, Badea si Rotaru, la cererea lui Sandu Mircea si a mafiei de la Bucuresti, au hotarat sa faca si ei o echipa de fotbal
"Clubul condus de Badea nu are nicio treaba cu activitatea fotbalistica, acesta nefiind inscris in competitie"
,16 iulie 2016,20:37 nr. afisari:8567

"Va prezint in exclusivitate contractul de asociere incheiat intre Municipiul Craiova, Clubul Sportiv de Drept Public Universitatea din Craiova si celebra clona de Bucuresti SC Blue Lions Capital SA, botezata ulterior CSU Craiova si cunoscuta ca si "Clona" si "Craiolguta",.

Din continutul contractului reiese indubitabil ca Olguta, Badea si Rotaru, la cererea lui Sandu Mircea si a mafiei de la Bucuresti au hotarat sa faca si ei o echipa de fotbal. Practic, Rotaru si Blue Lions Capital SA nu au nicio obligatie decat drepturi. La PAGINA 7, PUNCTELE 20 SI 22 s-a convenit fara tagada ca proprietarul echipei este Blue Lions Capital SA, cu sediul in Bucuresti, str. Henri Coanda nr.27. Ulterior, aceasta echipa Blue Lions Capital SA si-a schimbat numele in Club Sportiv U Craiova SA si si-a mutat sediul in Craiova.

Din continutul acestui act rezulta ca in niciun fel ca acest club ar apartine macar 1% orasului Craiova, din contra, orasul Craiova ii pune la dispozitie tot felul de facilitati in schimbul unui procent de 10% din incasari la bilete, reprezentand o suma modica.

De asemenea, veti observa ca aportul Clubului Sportiv de Drept Public condus de Badea este in a pune la dispozitie marca CS UNIVERSITATEA CRAIOVA ( SIGLA IN DUNGI) si ca activitatea echipei de fotbal este detinuta de Blue Lions Capital SA. Prin urmare, clubul condus de Badea nu are nicio treaba cu activitatea fotbalistica, acesta nefiind inscris in competitie. Mai mult, din acest contract reiese concludent ca nu au nicio legatura cu echipa de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA si ca tot ce au trambitat pana acum a fost doar o demagogie."

Sursa - Adrian Mititelu, facebook

Vezi continuarea documentului CLICK AICI

 
Curs valutar BNR - 23-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj