Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
foto - YouTube.ro
Mititelu: „Am pierdut 6 ani din viaţă, dar Universitatea va reveni în fotbal!”
S-au decis două termene procedurale, pe 22 martie și pe 5 aprilie.
,9 martie 2017,01:39 nr. afisari:19391

Pe cinci aprilie, Adrian Mititelu, Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir vor fi audiaţi, apoi va urma ultimul termen al procesului, a cărei dată nu a fost încă stabilită.

Audierea lui Adrian Stângaciu a luat final. Adrian Mititelu a vorbit la FANATIK.RO.

„După acest termen Cristi Borcea se va alege din partea mea cu o plângere penală pentru mărturie mincinoasă. Se pare că s-a obişnuit cu puşcăria şi îi place să stea pe acolo. Şi judecătorii ştiu că azi el a mințit. Eu cred că lui Cristi nu i-au spus că există înregistrările audio la dosar. Nu poţi să vii să minţi în faţa instanței, că pe 8 iulie Mitică Dragomir a cerut să nu fie excluşi, când pe înregistrări se aude clar ce a cerut Dragomir. Borcea a avut interes să fiu exclus cât mai repede deoarece la el jucau deja Găman şi Bărboianu, iar el avea interes să rămână aceştia în continuare la Dinamo. Oricum sunt foarte aproape de finalul procesului. Cu aceşti inculpați am pierdut 6 ani din viaţă, dar vă asigur că Universitatea Craiova o să revină in fotbal”, a spus Mititelu.

Adrian Stângaciu:

"Am fost chemat în şedinţă şi am fost întrebat dacă e adevărat că Universitatea Craiova a acţionat în instanțele civile. Eu trebuia să pregătesc vreo trei dosare pentru TAS. Mircea Sandu m-a întrebat, iar apoi m-a pus să anunţ Craiova să îşi retragă plângerea”, a spus Stângaciu.

Prin excludere, înțeleg pierderea calității de membru al FRF. ‘Excludere’ și ‘dezafiliere’ e același lucru. În opinia mea, este o sancțiune civilă, statutară, determinată de încălcarea gravă a statutului FRF. Nu mai țin minte dacă am folosit cuvântul ‘excludere’ sau ‘dezafiliere’ în cadrul ședinței din 8 iulie.

Le-am spus membrilor Comitetului Executiv că FC Universitatea Craiova nu au dreptul să se adreseze instanțelor civile pentru a contesta FRF, având dreptul să meargă la TAS. Nu mai țin minte ce formulare am folosit în cadrul ședinței dar aceasta a fost esența cuvintelor mele. Deorece la acel moment mi s-au părut mai importante litigiile de la TAS, de la licențierea cluburilor de fotbal nu am anunțat pe nimeni despre litigiile în instanțele civile acționate de FC Universitatea Craiova, timpul meu fiind ocupat cu acele lucruri.

În urma ședinței Comitetului Executiv, Mircea Sandu mi-a cerut să emit o adresă către FC U Craiova și să stabilesc un termen foarte scurt pentru ca acest club să își retragă plângerea. Eu am solicitat un termen mai lung, de câteva zile pentru a da posibilitatea clubului să își regleze conduita.

A rămas termenul stabilit propus de mine. Au fost de acord cu toții din Comitetul Executiv, inclusiv Sandu și Dragomir. După această discutie am părăsit sala. Din câte țin minte, în cadrul ședinței nu a fost adusă în discuție situația de la FC Bihor sau Pandurii. În ceea ce privește situația FC Bihor, clubul introdusese o acțiune în civil, însă atunci când i-am trimis o adresă în care era informată să își retragă acțiunea, acest club s-a conformat și să trimită la TAS. În ceea ce privește Pandurii, cunosc că a avut în 2009 a avut un litigiu cu ... Citeste mai departe pe fanatik.ro - CLICK AICI

 
Curs valutar BNR - 18-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj