Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
foto - cancan.ro
MAFIA contra-ATACA!
"Procurorul FOTA BARBULESCU CRISTINA, de la DNA CRAIOVA, m-a trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor de sustragere de sub sechestru, in raport cu ANAF, si inselaciune fata de clubul FC Steaua Bucuresti, in legatura cu ..."
,28 iulie 2016,23:48 nr. afisari:13088

"Procurorul FOTA BARBULESCU CRISTINA, de la DNA CRAIOVA, m-a trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor de sustragere de sub sechestru, in raport cu ANAF, si inselaciune fata de clubul FC Steaua Bucuresti, in legatura cu asa zis-ul transfer al jucatorului Costea Mihai Alexandru din martie 2011.

Am fost trimis in judecata in ciuda faptului ca:

- Asa zis-ul transfer nu s-a mai finalizat, jucatorul fiind legitimat la FC Steaua in postura de jucator liber de contract!

- FRF/LPF/Sandu/Dagomir au fost deja condamnati pentru sustragere de sub sechestru, inclusiv a jucatorului Costea Mihai Alexandru!

- Imediat dupa incheierea contractului, intre FC Universitatea Craiova si FC Steaua Bucuresti, clubul a achitat suma de 1,6 milioane lei catre fisc, desi suma pentru care se instituise sechestru era de 1 milion lei.

- Clubul FC Steaua nu a fost in niciun fel prejudiciat, deoarece s-a inscris la masa credala pentru suma de 1,1 milioane lei platita, pe de alta parte l-a legitimat pe Costea Mihai in conditii mult mai avantajoase: fara nicio suma de plata viitoare ,procent din revanzare, etc.

- Toate sumele de bani provenite de la clubul FC Steaua au fost folosite in plata salariilor jucatorilor .

- Mai mult FC Steaua Bucuresti a legitimat, fara nicio contra-prestatie, si jucatorii Florin Costea si Andrei Prepelita, participand, asfel, in mod direct, la denuntarea unor contracte cu clauze de rezilere de 20 milioane de euro.

- Atitudinea procurorului Cristina Barbulescu Fota - NU este intamplatoare, este acelasi procuror care a solutionat abuziv dosarul numarul 50/P/2011, dosar in care s-a cercetat modul in care au fost furati jucatorii Valerica Gaman si Stefan Barboianu in ianuarie 2011 de catre gruparea criminala constituita de Victor Piturca!

Cristina Barbulescu Fota este o apropiata a procurorului TULUS FLORIN DORU, magistrat care a MUSAMALIZAT actiunile gruparii criminale in mai multe randuri .

Toate aceste aspecte, dar si altele pe care nu le pot divulga acum, le-am adus la cunostinta STRUCTURII CENTRALE A DIRECTIEI NATIONALE ANTICORUPTIE si sunt increzator ca se va face lumina cu privire la aceste aspecte deosebit de grave."

Sursa - Mititelu Adrian, facebook

 
Curs valutar BNR - 22-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj