Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
foto - prosport.ro
LIVE BLOG | Cotitură în procesul dezafilierii Craiovei: Gigi Becali a recunoscut în faţa instanţei că ştia de planul lui Sandu şi Dragomir! "I-am spus lui Mititelu că urmează ca el şi Iancu să fie declaraţi persona non-grata şi cluburile lor, dezafiliate!"
,31 ianuarie 2017,18:55 nr. afisari:9669

- Astăzi, la Curtea de Apel Bucureşti, se judecă apelul în cazul dezafilierii Universităţii Craiova

- In prima instanţă, în iunie 2016, Tribunalul Bucureşti dictase condamnări la 3 ani cu suspendare pentru Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir şi decidea că Adrian Mititelu ar trebui să primească despăgubiri în valoare de aproximativ 220 de milioane de euro din partea LPF şi FRF

- Decizia iniţială a fost contestată atât de procurorii DNA, care şi-ar fi dorit condamnări de până la 14 ani de închisoare, dar şi de Sandu şi Dragomir care se aşteptau să fie

- Deşi ar fi trebuit să fie audiat astăzi, Cristi Borcea nu s-a prezentat, invocând probleme medicale după operaţia suferită la picior

- Gigi Becali a fost citat în calitate de martor, in încercarea curţii de a stabili prejudiciul creat

- Următorul termen a fost deja anunţat: 8 februarie. Este însă o chestiune de săptămâni - poate câteva luni - până la finalul procesului.

UPDATE 15:45 Audierile programate pentru şedinţa de astăzi s-au încheiat. Următorul termen a fost fixat pentru data de 8 februrie anul curent.

UPDATE 15:10 Dragomir e deranjat de dorinţa judecătorului: "Dacă este proces public, de ce să nu discutăm la televizor?". Judecătorul îi explică faptul că doar şedinţele sunt publice. Dragomir se linişteşte.

UPDATE 15:08 Judecătorul este nemulţumit de absenţa lui Cristi Borcea, care a anunţat că s-a operat: "Vom intensifica căutările". E, totuşi, bizar că statul nu poate aduce de atâtea termene (este a patra oară când Borcea nu se prezintă) un deţinut încarcerat. În lipsa lui Borcea şi Stângaciu (juristul FRF nu s-a prezentat nici el, deşi fusese citat ca martor), următorul termen e programat pe 8 februarie. Pe 8 martie se va trece la ascultarea înregistrărilor şi a emisiunilor televizate în care s-a vorbit despre dezafilierea Craiovei. Ultimul mesaj al judecătorului: actul de judecată se face doar în sală, nu în presă!".

UPDATE 14:47 S-a terminat audierea lui Duru, care a durat cu două ore mai puţin decât cea a lui Becali. Duru are o problemă: fontul de 14 folosit de grefier e prea mic şi nu poate citi. Cere un font mai mare!

UPDATE 14:45 Tensionat, Mititelu pune cinci întrebări pe care judecătorul le ... Citeste mai departe pe prosport.ro - CLICK AICI

 
Curs valutar BNR - 23-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj