Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Fotbal Club Universitatea Craiova este singura structură fotbalistică recunoscută în România
Anexat vă prezentăm documente care confirmă fără tăgadă că sentinţa semnată de judecătoarea Ţambulea de la Tribunalul Bucureşti este una...
Ediţie Specială ,14 martie 2016,14:57 nr. afisari:6748

Anexat vă prezentăm documente care confirmă fără tăgadă că sentinţa semnată de judecătoarea Ţambulea de la Tribunalul Bucureşti este una ABUZIVĂ şi făcută la comandă!
În România, ca şi în celelalte ţări ale Uniunii Europene, organizarea fotbalului a fost reglementată prin lege specială.
Astfel că structura abilitată să organizeze fotbalul în România este Federaţia Română de Fotbal.

Din actele Federaţiei Române de Fotbal rezultă următoarele:

A) Federaţia Română de Fotbal s-a înfiinţat în anul 1991 în urma Sentinţei judecătoreşti nr. 290 dată de Judecătoria Sectorului I Bucureşti.
Vă veţi întreba: De ce Federaţia este înfiinţată în anul 1991 şi nu în anul 1909, anul pe care îl invocă Federaţia când îşi face prezentarea?

Răspunsul este următorul:

Persoana juridică, Federaţia Română de Futbol, care a existat până în anul 1949 a fost dizolvată de regimul comunist, iar în locul acesteia a apărut o structură înfiinţată de către comunişti şi care a funcţionat pe lângă Consiliul Naţional de Educaţie Fizică şi Sport până în anul 1991.  
Având în vedere că, structura de tip socialistă nu era agreată de către forurile internaţionale FIFA şi UEFA, în anul 1991 mai multe persoane fizice, printre care se numără şi Sandu Mircea, Adalbert Kasai, dar şi alte persoane, au constituit Asociaţia Federaţia Română de Fotbal înfiinţată în baza Legii 21/1924 (vezi Anexa 1).

CLICK PE POZĂ pentru a vedea documentul integral.Prin urmare, în anul 1991 s-a născut o nouă Federaţie Română de Fotbal constituită pe baza legilor democratice.

B) În anul 2001 a avut loc reorganizarea Federaţiei Române de Fotbal în urma cerinţelor prevăzute în Legea 69/2000.
Astfel că la data de 20 decembrie 2001 se aprobă Actul Constitutiv de reorganizare a Federaţiei Române de Fotbal (vezi Anexa 2).
La art. 1 al acestui Act Constitutiv se precizează foarte clar că participă la această Adunare Generală cluburile sportive reorganizate potrivit Legii 69/2000 cuprinse în tabelele anexă.

CLICK PE POZĂ pentru a vedea documentul integral.

Alăturat în Anexa 3 aveţi tabelele anexă ale cluburilor participante la Adunarea Generală care au aprobat reoganizarea Federaţiei.

Ca un semn divin, structura sportrivă cu numărul 1 care a participat la reorganizarea Federaţiei este FC UNIVERSITATEA CRAIOVA având datele de indentificare CIS 0001102/30.11/2001 reprezentată de Ilinca Viorel.

CLICK PE POZĂ pentru a vedea documentul integral.

Prin urmare, în acest Act Constitutiv al fotbalului românesc se confirmă fătă putinţă de tăgadă că cluburile de fotbal din România fuseseră reorganizate şi că aceste structuri sunt cele recunoscte de către Federaţie şi implicit de către lege.

În Anexa 4 vă prezentăm certificatul de identitate sportivă al Fotbal Club Universitatea Craiova şi celelate date de indentificare şi dovada că Fotbal Club Universitatea Craiova era atunci organizată în Asociaţia Fotbal Club Universitatea Craiova.

CLICK PE POZĂ pentru a vedea documentul integral.

În Anexa 5 vă prezentăm Sentinţa nr. 89 a Tribunalului Dolj prin care se constată în mod irevocabil că Fotbal Club U Craiova SA (fostă Ştiinţa U Craiova SA, fostă Fotbal Club Universitatea Craoiva SA) este continuatoarea de drept a Asociaţiei FC Universitatea Craiova, cu pregădere la paginile 14 - 15 unde se face precizarea că activitatea sportivă a fost transferată, inclusiv dreptul de folosinţă al siglei, emblemei, etc.

CLICK PE POZĂ pentru a vedea documentul integral.


În cadrul Anexei 6 vă prezentăm un extras la zi de la Registrul Special al Federaţiilor de pe lângă Tribunalul Bucureşti prin care se confimră toate cele spuse de noi.

CLICK PE POZĂ pentru a vedea documentul integral.În Anexa 7 vă prezentăm un tabel nominal cu delegaţii care au votat la Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal din 15 martie 2004. Astfel că în numele FC Universitatea Craiova SA a votat nimeni altul decât Pavel Badea, cel care acum susţine că pământul este pătrat.

CLICK PE POZĂ pentru a vedea documentul integral.

 
Curs valutar BNR - 18-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj