Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Dovezile indubitabile cu privire la faptele ce au dus la distrugerea UNIVERSITATII CRAIOVA
Lupta este insa foarte grea, deoarece pe langa faptul ca inculpatii beneficiaza de relatii la cel mai inalt nivel al statului roman, dar si de serviciile celor mai "temuti" avocati ai Romaniei, mai au de partea lor si asa-zisul avocat al Fotbal Club Universitatea Craiova, avocat numit de Rotaru Mihai, detinatorul creantei EURO EXPO SRL Targu Mures
,28 noiembrie 2016,00:14 nr. afisari:7832

"Astazi va prezint un certificat eliberat de Tribunalul Bucuresti, chiar din dosarul in care au fost condamnati Sandu, Dragomir, LPF, FRF.

In cadrul acestui proces verbal eliberat la cererea noastra, sunt redate anumite pasaje ale discutilor avute loc in cadru sedintei de judecata din data de 11.02.2015. Cu ocazia acestei sedinte, se confirma faptul ca avocatul Panaitescu Ion, desi avand calitatea de aparator al Fotbal Club Universitatea Craiova si avea datoria sa apere interesele clubului, acesta din contra a facut aparari pentru a favoriza inculpatii, spunand printre altele ca trebuie sa dispara un actor care tulbura sanatatea salii de sedinta (adica eu, Adrian Mititelu sunt un ghimpe pentru ei).

CLICK AICI PENTRU A VEDEA DOCUMNETUL

De asemenea, acesta afirma cu subiect si predicat, ca sumele cerute de Fotbal Club Universitatea Craiova cerute, ca despagubiri sunt halucinante si fabuloase. Mai mult, Panaitescu sustine ca fostii reprezentanti ai clubului, au dus clubul in faliment.

Aceasta sedinta de judecata nu este singura cand Panaitescu a pledat in favoarea inculpatilor, chiar si in 3 octombrie 2016 la Curtea de Apel Bucuresti a cerut instantei sa nu instituie sechestrul asiguratoriu pana la valoarea pagubei pe averea inculpatilor. In concluzie, vreau sa constientizati urmatoarele : toate actiunile impotriva UNIVERSITATII CRAIOVA (excludere, eliberare jucatori de sub contract, evacuare abuziva de pe stadion, santajarea si blocarea tuturor afacerilor mele etc) s-au facut cu scopul ca Fotbal Club Universitatea Craiova sa intre in faliment, iar eu sa nu mai am drept de administrare a clubului, banditii sa preia controlul societatii si sa numeasca acest avocat, iar acest avocat sa faca pledoarie in favoarea lui Sandu, Dragomir, FRF si LPF.

Numai insistenta si combatibitatea mea si a lui Mircea Moise au creat premisele ca judecatorul de la Tribunalul Bucuresti sa nu ii achite. Lupta este insa foarte grea, deoarece pe langa faptul ca inculpatii beneficiaza de relatii la cel mai inalt nivel al statului roman, dar si de serviciile celor mai "temuti" avocati ai Romaniei, mai au de partea lor si asa-zisul avocat al Fotbal Club Universitatea Craiova, avocat numit de Rotaru Mihai, detinatorul creantei EURO EXPO SRL Targu Mures.

In zilele urmatoare voi face public acte, documente si mai fierbinti!"

Sursa -  Adrian Mititelu, facebook

 
Curs valutar BNR - 18-08-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj