Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
DOVADA premeditării faptelor DE DISTRUGERE A UNIVERSITĂŢII CRAIOVA
În pledoaria de la procesul penal, desfăşurat în data de 04 mai 2016 la Tribunalul Bucureşti, Dumitru Dragomir, în stilul caracteristic, a încercat sa deturneze fondul cazului.
Ediţie Specială ,22 mai 2016,23:07 nr. afisari:10386

Chiar, dacă a confirmat încă odată că este extrem de agramat, incoerent şi, de cele mai multe ori, ilogic, totuşi Dragomir este înzestrat cu o viclenie nativă.

Nu întâmplător în timpul sedinţei a divagat de la faptele grave de abuz cu intenţia să ducă în derizoriu toată povestea cu distrugerea Universităţii Craiova.

Chiar dacă au trecut cinci ani de la momentul săvârşiri faptelor, credem că cei mai mulţi dintre suporterii Universităţii Craiova îşi amintesc că sarabanda de abuzuri şi fărădelegi a început odată cu suspendarea lui Piţurcă Victor.

Practic, începând cu 12 ianuarie 2011, o întreagă maşinărie de propagandă pentru destabiliziarea  clubului a fost pusă în mişcare.

Tot atunci, Mărinică Dincă, primar intermiar al Craiovei la acea vreme, cât şi Eugen Călinou, directorul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Dolj, s-au înrolat imediat în slujba lui Piţurcă Victor, semnând fel şi fel de acţiuni în numele instituţiilor pe care le conduceau, acţiuni care au contribuit la subminarea societăţii Fotbal Club U Craiova SA.

Astfel că Mărinică Dincă, în luna martie a anului 2011, a iniţiat o cerere de intrare în insolvenţă a Fotbal Club U Craiova SA, cât şi o cerere de evacuare din cadrul Complexului sportiv „Ion Oblemenco”.

De asemenea, Eugen Călinou, şeful fiscului doljean, a demarat o serie de acţiuni cu scopul de a sabota activitatea Fotbal Club U Craiova SA.

Toate aceste demersuri ilegitime au avut un singur scop: crearea premiselor, ca mafia de la Bucureşti să pună mâna pe jucătorii Univesităţii Craiova, iar Piţurcă Victor să încaseze multe milioane şi astfel să îşi satisfacă orgoliile la frustarea - că cineva a avut curajul să îl trateze exact cum merita.

Însă, extrem de important în această perioadă, a fost şi actele peremegătoare făcute de către mafia FRF/LPF care a condus la o retrogradare forţată a echipei.

La data săvârşirii faptelor, „prietenia” pe care o invocă Dragomir cu Mititelu, este flagrant contrazisă de suma de 1.350.000 lei, sumă ce reprezintă amenzi date de comisiile de disciplină de la FRF şi LPF, comisii din care făceau parte “slugile” de serviciu ale lui Sandu şi Dragomir.

Aceste amenzi au fost stabilite în sarcina lui Adrian Mititelu şi Fotbal Club Universitatea Craiova în perioada februarie 2011 – aprilie 2011 şi ele confirmă cinismul, dar şi premeditarea faptelor ce fac obiectul dosarului numărul 9319/3/2014, dosar aflat pe rolul Tribunalului Bucureşti şi care a rămas în prezent în pronunţare!

Prin urmare, excluderea a fost un act final de distrugere făcut cu scopul de al determina pe Adrian Mititelu să renunţe la club în favoarea grupării criminale.

Facem precizarea că aceste acte, dar şi multe altele, se află la dosarul penal, ele fiind observate de către judecător.

Mai jos vă prezentăm hotorârile comisiilor de disciplină prin care Fotbal Club Universitatea Craiova a fost obligată la plata a 1.350.000 lei pentru delictul de opinie.

CLICK pe poze pentru a putea vedea documentele în întregime

 

 
Curs valutar BNR - 19-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj