Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
DOVADA că SANDU Mircea este RESPONSABIL pentru EXCLUDEREA UNIVERSITĂŢII CRAIOVA
„Ediţie Specială” a intrat în posesia unei copii de pe fişa postului contractului de muncă încheiat între Federaţia Română de Fotbal şi Sandu Mircea în anul 2005.
Editie Speciala ,5 noiembrie 2015,13:04 nr. afisari:5683

Documentul în cauză a fost obţinut din dosarul penal nr. 9319/3/2014 aflat pe rolul Tribunalului Bucureşti, Secţia Penală, dosar în care Sandu, Dragomir, FRF, LPF sunt trimişi în judecată pentru grave infracţiuni de abuz în serviciu.

În cadrul acestei fişe a postului, anexate mai jos, se poate observa faptul că Sandu Mircea şi-a asumat încă de la semnarea contractului de muncă toate responsabilităţile cu privire la desfăşurarea activităţii în Federaţia Română de Fotbal ca preşedinte.

Astfel că, la capitolul atribuţii se precizează în mod clar, printre altele, că acesta asigură aplicarea şi respectarea legislaţiei în vigoare, a Statutului şi regulamentelor Federaţiei Române de Fotbal pe întreaga activitate a Federaţiei.

Prin urmare, prioritate în aplicarea atribuţiunilor de serviciu o reprezintă legea şi după aceea urmează Statutul şi Regulamentul Federaţiei Române de Fotbal.

De asemenea, o altă atribuţie este că organizează şi conduce activitatea de fotbal în scopul aplicării hotărârilor Adunării Generale şi ale Comitetului Executiv, astfel că se deduce, în mod clar, că responsabilul principal pentru punerea în aplicare a hotărârii de excludere din 20 iulie 2011 dată de COMITETUL EXECUTIV al FRF este nimeni altul decât Sandu Mircea.

De asemenea, la capitolul responsabilităţi, Sandu Mircea şi-a asumat, în mod conştient, faptul că în situaţia că nu respectă legea va răspunde disciplinar, material, contravenţional sau penal, după caz, pentru neîndeplinirea atribuţiunilor de serviciu sau îndeplinirea defectuoasă a acestora.

Toate aceste menţiuni din fişa postului constituie argumente veritabile pentru tragerea la răspundere penală şi materială a acestuia, dar şi pe complicii săi, Dragomir Dumitru şi ceilalţi membrii ai Comitetului Executiv.

Însă, un lucru este cert, el a fost tartorele şi cu siguranţă pedeapsa pe care o va primi Sandu Mircea va reflecta acest lucru.

Fişa postului - CLICK AICI

 
Curs valutar BNR - 23-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj