Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
sursa foto - http://www.fcuniversitatea.ro/juniorii-csj-stiinta-u-craiova/grupa-1997.html
DOVADA că Robert Petre este jucătorul UNIVERSITĂŢII CRAIOVA
Petre este jucător profesionist care este legitimat şi se află sub contract cu Fotbal Club U Craiova (Fotbal Club U Craiova SA), contract care este în vigoare şi în prezent.
Editie Specială ,9 martie 2016,21:40 nr. afisari:6288

Ieri, în mod surprinzător, a debutat pentru CSU Craiova jucătorul Robert Petre. Petre este jucător profesionist care este legitimat şi se află sub contract cu Fotbal Club U Craiova (Fotbal Club U Craiova SA), contract care este în vigoare şi în prezent.

Robert Petre face parte din generaţia ’97 a FC Universitatea Craiova şi nu a fost niciodată jucătorul CSJ Ştiinţa Craiova sau CSU Craiova. Este legitimat la FC Universitatea Craiova de la vârsta de 9 ani, respectiv din 11.09.2006.
Pentru perioada 01.08.2013 – 31.07.2014, Petre a fost împrumut de Universitatea Craiova la CSJ Ştiinţa Craiova.

Carnetul de jucător profesionistÎn cadrul acestei perioade de împrumut, această entitate la împrumutat la rându-i la AS Avocaţii Craiova în Liga a IV-a doljeană, grupare care s-a desfiinţat în aceaşi perioadă de timp, rămânând din nou liber. Raportat la perioada de împrumut, Petre a fost legitimat la clubul CSU până la expirarea perioadei de împrumut, respectiv 30.06.2014.

Există informaţii, că desfinţarea Clubului Sportiv al Avocaţilor s-a făcut intenţionat pentru ca Petre, dar şi ceilalţi juniori să joace la CSU, însă legitimarea lui se putea face NUMAI cu acordul FC Universitatea Craiova.

Facem precizarea, că la 30.07.2013, Petre a încheiat cu Fotbal Club Universitatea Craiova  un contract pentru o perioadă de 3 ani şi care expiră pe 30 iunie 2016.

De asemenea, în data de 30.09.2013, el a fost legitimat ca şi jucător profesionist al Fotbal Club Universitatea Craiova cu caracter definitiv, raportat la prevederile regulamentare prin care juniorii sunt obligaţi să semneze un contract cu clubul care i-a format.

Chiar dacă Fotbal Club U Craiova este în stare de faliment, Petre nu putea fi transferat la CSU decât în urma unei proceduri prevăzute în legea insolvenţei cum s-a procedat şi cu ceilalţi jucători aflaţi sub contract cu Fotbal Club Universitatea Craiova, respectiv evaluare drepturi federative, ofertă, supraofertă, aprobarea Adunării Creditorilor, confirmare tranzacţie judecător sindic. Ori, cu siguranţă, o asemenea procedură nu a avut loc în ceea ce-l priveşte pe jucătorul Petre Robert.

Cum s-a ajuns ca el să fie legitimat la CSU?

Se va afla în curând, cel mai probabil printr-un fals, făcut cu complictatea lui Silviu Bogdan, preşedinte la AJF, persoană care în ultimii ani a activat ca şi conducător al AJF Dolj, dar şi ca funcţionar în cadrul CSU Craiova.

Oricum, un lucru este cert, Petre este jucătorul Fotbal Club U Craiova SA şi nu putea în niciun fel să joace pentru CSU.

Contractul încheiat între jucător şi Fotbal Club Universitatea Craiova

 

 P.S. Ieri, dupa meciul disputat ce CSU, un individ pe numele Grigore afirma în mod mincinos cum că acest jucător ar fi produs al “Academiei” CSU!
În primul rând, aşa cum am explicat mai sus, acest tânăr jucător nu are nicio treaba cu CSU, iar pe de altă parte, ce „Academie” are CSU?
Ei nu au un teren de antrenament şi pronunţă numele „Academie”? Toate aceste aberaţii sunt haiose, dar şi ruşinose. Auzi? Au ei “Academie”! Singura “Academie” pe care o pot revendica este cea de excrocherii şi furăciuni.

 
Curs valutar BNR - 19-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj