Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
DIVIZAREA Fotbal Club U Craiova SA – RĂMÂNE ÎN PICIOARE
Curtea de Apel Bucureşti a stabilit, în mod irevocabil, că divizarea Fotbal Club U Craiova SA din anul 2009 este valabilă.
Editie Speciala ,27 februarie 2016,23:10 nr. afisari:6311

Astfel că societăţile nou înfiinţate, Cetatea Banilor City SA şi Western Gate Residence SA, societăţi care au luat naştere în urma acestei divizări – rămân de sine stătătoare, în ciuda faptului că ambele sunt în faliment. 

Reamintim că în urmă cu ceva timp propaganda mafiei PSD-FRF urla cu surle şi trâmbiţe după decizia Tribunalului Giurgiu de anulare a divizării.

Titluri de genul: “Mititelu a pierdut tot!”, “Toate terenurile sunt la Fotbal Club şi o să le ia Piţurcă şi cu Rotaru”, etc, reprezentau manifestarea bolnavă de bucurie în rândul flotilei de postaci ai mafiei, obişnuiţi să se bucure prea devreme cu sentinţe obţinute în urma coruperii unor magistraţi, prin urmare clonaţii au luat-o din nou în barbă.

Precizăm, de asemenea, că falimentul celor două societăţi Cetatea Banilor City SA şi Western Gate Residence SA a fost forţat de gruparea criminală cu scopul ca aceştia să pună mâna pe terenurile din zona Balta Craioviţei în suprafaţă de circa 70 de hectare.

Aceştia dorind ca aceste bunuri imobile sa ajungă în patrimoniul Fotbal Club U Craiova SA şi eventual să fie vândute lui Piţurcă şi Rotaru la preţuri derizorii prin interpuşi.

Deşi terenurile nu au ieşit niciodată din patrimoniul familiei Mititelu, gruparea criminală prin fel şi fel de acte abuzive emise de către OCPI Dolj şi Administraţia Financiară - organisme care au aderat la grupul infracţional, a încercat din răsputeri, călcând legea în picioare, ca aceste bunuri imobile să ajungă la dispoziţia lui Piţurcă şi Rotaru.

Astăzi, Curtea de Apel Bucureşti a admis recursul şi a respins cererea EURO EXPO SRL Târgu Mureş de a anula divizarea Fotbal Club U Craiova SA.

Prin urmare, şpaga dată judecătorului de la Giurgiu a fost în zadar, cum în zadar a fost şi cea dată judecătoarei Ţambulea de la Tribunalul Bucureşti în procesul cu marca.

 
Curs valutar BNR - 23-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj