Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
HANDBAL (F) Încă trei amicale pentru SCM Craiova
Victorii pe linie la Vâlcea
Echipa pregătită de Aurelian Roşca a câştigat turneul organizat de HCM Rm. Vâlcea
Cosmin LENGYEL ,17 august 2014,23:59 nr. afisari:2132

Programul de pregătire a noului sezon a cuprins ale trei meciuri de pregătire pentru formaţia de handbal feminin de la Sport Club Municipal Craiova. După partidele de pregătire din cadrul Cupei Craiovei, echipa antrenată de Aurelian Roşca şi Gheorghe Sbora a făcut deplasarea în weekend la Vâlcea acolo unde a jucat alte trei partide premergătoare sezonului oficial. SCM Craiova s-a întâlnit cu Ştiinţa Bucureşti şi Universitatea Piteşti, ambele echipe de Divizia A, dar şi cu formaţia organizatoare a turneului, HCM Rm. Vâlcea. În meciurile cu echipele din divizia A nu au existat probleme, victoriile fiind categorice pentru reprezentantele Băniei.

Cu Ştiinţa Bucureşti s-a câştigat cu scorul de 30-20 în timp ce Universitatea Piteşti a fost depăşită cu scorul de 35-18. Meciurile nu au relevanţă în ceea ce priveşte capacitatea echipei de abordare a Ligii Naţionale adversarele fiind sub ceea ce se va întâmpla de la finalul lunii, atunci când debutează Liga.
Duminică, în partida cu gazdele din Vâlcea, s-a obţinut o nouă victorie, cu scorul de 29-24. De data aceasta lucrurile au stat altfel, formaţia din Craiova arătând momente bune de joc în faţa unui adversar destul de valoros dar care a greşit mult.

Pentru oltence a funcţionat foarte bine apărarea, motiv pentru a se recupera mingi transformate în goluri pe contraatac. Deşi echipa a mers bine, adversarii nu i-au dat de gândit lui Aurelian Roşca acesta anticipând un sezon dificil. Tehnicianul Craiovei a spus că SCM mai are nevoie de întăriri pentru a-şi pune un obiectiv îndrăzneţ.

A fost un joc bun, ca să ne putem omogeniza echipa pentru că ne aşteaptă un campionat foarte dificil. Deocamdată avem un efectiv redus, dar sperăm să ne mai întărim, să ne închegăm şi să avem mai multă putere la echipă. A fost un joc de pregătire şi atât, îl luăm ca atare, cu emoţiile unui joc între parteneri. Important este şi pentru noi şi pentru Vâlcea că nu au fost accidentări, astfel putem începe campionatul cu loturile intacte. Aşteptăm să ne întărim echipa cu jucătoare la linia de nouă metri şi apoi ne putem pune un obiectiv. Pentru titlu se luptă CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare, ne aşteaptă un campionat interesant şi în partea de sus, dar mai ales în partea de jos a clasamentului.
Aurelian Roşca pentru săptămâna.net.

 
Curs valutar BNR - 18-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj