Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
«Galactica» pleacă liberă de contract
Managarova a părăsit şi ea Oltchimul
Jucătoarea de handbal originară din Ucraina a devenit liberă de contract în urma memoriului depus la FRH
Cosmin LENGYEL ,4 iulie 2013,00:47 nr. afisari:4676

Şi ultima galactică care se mai afla sub contract cu Oltchimul spune la revedere handbalului românesc. După ce clubul vâlcean a intrat în insolvenţă, având datorii de peste două milioane de euro, cele şase jucătoare care se mai aflau sub contract cu CS Oltchim - Iulia Curea, Daniela Băbeanu, Iulia Managarova, Eliza Buceschi, Nicoleta Safta şi Andreea Polocoşer - nu vor continua, probabil, la noul club înfiinţat de Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, HC Oltenia. Iulia Managarova a luat deja decizia de a părăsi handbalul vâlcean şi a depus memoriu la FRH pentru a deveni liberă de contract. Oltchim avea termen până pe 1 iulie să plătească datoriile faţă de jucătoare, iar cum banii nu au fost trimişi, ucraineanca poate pleca liberă de la gruparea vâlceană.

Oltchim avea termen să o plătească până pe 1 iulie. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, Managarova nu mai este jucătoarea echipei din Vâlcea, putându-se transfera la oricare altă echipă.
Gheorghe Goran, membru în Comisia de soluţionare a memoriilor

Managarova are mai multe oferte de la echipe ce activează în Rusia, precum Rostov Don, Zvezda Zvenigorod şi Astrahanocika Astrahan, dar şi de la formaţii din România. Totuşi se pare că handbalista originară din Ucraina nu ar mai vrea să continue în România, după ce a evoluat timp de trei sezoane pentru Oltchim. Privind celelalte jucătoare ale clubului vâlcean, Băbeanu şi Polocoşer se află în discuţii cu HCM Roman, în timp ce Safta este posibil să joace pentru Brăila, iar Buceschi ar putea continua la Baia Mare, unde a fost împrumutată de Oltchim.

 
Curs valutar BNR - 19-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj