Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Oltchim Rm. Vâlcea - Krim Ljubljana, duminică, ora 18
La un pas de semifinale
Handbalistele de la Oltchim sunt foarte aproape de o nouă performanţă internaţională
(S. M.) ,14 martie 2013,22:03 nr. afisari:1440

Antrenorul echipei feminine de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea, Jakob Vestergaard, e sigur că meciul decisiv, cu Krim Ljubljana, de duminică, din Liga Campionilor, va fi unul foarte dificil. Tehnicianul danez nu se aşteaptă la o cursă fără probleme a elevelor sale, anticipând un joc de “care pe care”, publicul putând să facă diferenţa.

Va fi un joc foarte dificil. Krim are o echipă foarte bună, care ne egalează la toate capitolele. Sper că vom câştiga şi că publicul vâlcean prezent la meci îşi va pune amprenta decisiv în jocul formaţiei noastre.
Tehnicianul danez, pe site-ul oficial al clubului

Vestergaard a apreciat că este greu să te gândeşti la un adversar pentru semifinale, atâta timp cât nu ai asigurată calificarea.

Atât Gyor, cât şi Larvik sunt două grupări foarte periculoase, dar nu sunt imposibil de învins. Legat de obiectivul clubului, mai întâi trebuie să ne calificăm în semifinale, apoi orice este posibil.
Antrenorul Oltchimului

Jakob Vestergaard cere timp pentru viitor

Danezul a mai spus că pentru a crea o echipă competitivă este nevoie de timp.

Este nevoie de timp pentru a construi un grup competitiv. Echipa noastră va practica un handbal mai bun de la meci la meci, dar acesta este un lucru absolut normal. Cu cât vom avea mai mult timp la dispoziţie, cu atât vom avea rezultate mult mai bune. Accidentarea Cristinei Neagu a venit fix înaintea jocului tur cu Ferencvaros şi totodată este nevoie de timp pentru a-i acoperi absenţa.
Vestergaard, a cărui echipă a reuşit trei victorii consecutive în Champions League, după ce pierduse primele două partide

Oltchim întâlneşte duminică, la ora 18, campioana Sloveniei, RK Krim Mercator Ljubljana, în Sala Sporturilor “Traian’’, în ultimul său meci din grupa principală 2. Oltchim are nevoie de victorie pentru a fi sigură de calificarea în semifinale. În clasament, înaintea ultimei runde, pe primul loc se află RK Krim Mercator, cu 8 puncte, urmată de Oltchim, 6 p, FTC Rail Cargo Hungaria, 6 p, Zvezda Zvenigorod, 0 p. În meciul tur, Krim a învins pe Oltchim cu 28-24.

 
Curs valutar BNR - 23-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj