Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Oltchim Rm. Vâlcea - Rail Cargo
Începe grupa principală
Oltchim debutează duminică, ora 19, pe teren propriu, cu FTC Rail Cargo (Ungaria), în grupele principale ale Ligii Campionilor.
Adi Georgescu ,3 februarie 2013,20:46 nr. afisari:1312

Oltchim şi FTC Rail Cargo (fosta Ferencvaros) sunt principalele pretendente la calificarea în semifinale din Grupa II principală, din care mai fac parte Krim Ljubljana (Slovenia) şi Zvezda Zvenigorod (Rusia). În echipa vâlceană vor fi două absenţe de marcă, Leynaud şi Neagu.

Dacă portarul francez este aproape refăcut după operaţia la ligamente, Cristina, care s-a accidentat la începutul acestei săptămâni, va fi operată în Belgia. Vicecampioana Ungariei se anunţă o nucă tare, având câteva jucătoare maghiare cu mare experienţă internaţională, precum Tomori, Verten, Kovacsicz sau Szamoransky.
Tehnicianul Vestergaard  spune că roş-albastrele sunt pregătite.

Echipa este pregătită, dar cred că va fi un joc foarte greu. Am pierdut-o şi pe Neagu, îmi pare foarte rău pentru ea,  dar sunt jucătoare care pot suplini absenţa ei. Cred că noi, FTC şi Krim suntem echipele favorite la calificare, iar din cealaltă grupă, Gyor şi Larvik, dar şi Buducnost. Jucăm acasă, este primul meci şi sunt convins că va fi o atmosferă extraordinară, suporterii ambelor echipe sunt foarte pătimaşi. Chiar dacă am pierde, mai sunt apoi cinci jocuri de disputat, care pot fi câştigate.
A spus danezul

Noua campioană europeană, Marija Jovanovic, se aşteptă la un joc foarte greu contra maghiarelor.

Este primul joc din grupa principală, va fi foarte greu, FTC o echipă bună, cu rezultate bune în Ligă. Am încredere în echipa noastră, putem să câştigăm. Pierderea Cristinei Neagu este una mare, mai ales că antrenorii au pregătit jocul gândindu-se că poate şi ea juca.
A spus muntenegreanca

CS Oltchim va pune vineri în vânzare 2.000 de bilete, cu preţuri între 40 şi 150 de lei, în funcţie de sectorul în care se află rezervarea. Accesul în sală va fi permis de la ora 17.

 
Curs valutar BNR - 23-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj