Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
FOTBAL PREGĂTIRE
CSM Rm. Vâlcea, la primul test în cantonamentul din Braşov
Elevii lui Lincar vor întâlni astăzi Unirea Târlungeni, într-o partidă amicală
Cosmin LENGYEL ,29 iulie 2014,23:48 nr. afisari:3600

Vâlcenii au ajuns luni sub Tâmpa, pentru a intra într-un stagiu de pregătire centralizat. Până pe zece august, Lincar îşi va „chinui” jucătorii la Braşov şi echipa vâlceană va susţine mai multe jocuri amicale.
Primul este programat pentru ziua de azi, în compania grupării Unirea Târlungeni. Apoi, vor urma teste împotriva formaţiilor CS Baloteşti (2 august), Săgeata Năvodari (5 august) şi FC Voluntari (8 august). La întoarcerea din Braşov, „municipalii” vor mai disputa partide amicale în faţa colegei de serie, FC Olt, de două ori, pe 16 şi 20 august, şi cu divizionara C FC Ştefăneşti, pe 23 august. Revenind la cantonamentul de sub Tâmpa, Lincar va avea la dispoziţie un lot de 24 de jucători, dintre care opt sunt nou-veniţi.

Astfel, au făcut deplasarea la Braşov următorii fotbalişti: Dani Popescu, Angelco Prvulovic, George Dozescu, Bela Fejer, Samson Nwabueze, Ionuţ Stoica, Silviu Izvoranu, Marius Briceag, Mihai Deaconescu, Rareş Cucui, Denis Dumitraşcu, Alexandru Ionescu, Romero Casinhas, Vlad Munteanu II, Andrei Piţian, Ovidiu Popescu, Enache Câju, Bogdan Geantă, Adi Popa, Orlando Da Costa, Ionuţ Stancu, Adi Codin, Christian NKongue şi Cosmin Neagu.
Acasă au fost lăsaţi Dani Iancu şi Iosif Melcea, care nu s-au refăcut complet după accidentările suferite şi mai au nevoie de o perioadă de recuperare.

Tot în privinţa lotului, este de precizat că Ciprian Tănasă nu va mai face parte din echipa vâlceană pentru sezonul viitor.
Jucătorul adus vara trecută a căzut de comun acord cu conducerea formaţiei din „Zăvoi” şi s-a „rupt” legătura contractuală dintre cele două părţi, „Tase” devenind acum liber de contract.
Pe sensul opus, oficialii vâlceni au fost activi în ceea priveşte achiziţiile în primele luni ale verii şi spun că nu vor să se oprească aici. Lucian Munteanu, managerul general al CSM-ului, a declarat, conform site-ului oficial al clubului, că este posibil să se mai efectueze cel puţin un transfer până la începerea campionatului şi a clarificat situaţia celor doi brazilieni care s-au antrenat în ultima perioadă sub comanda lui Lincar, Romero şi Orlando, dar şi transferul lui Bela Fejer de la FCM Târgu-Mureş.

Pentru CSM nu s-a încheiat perioada de transferuri. Vrem să mai aducem cel puţin un fotbalist de valoare, lucrăm la acest lucru. În ceea ce-i priveşte pe brazilienii Romero şi Orlando, vom lua o decizie la finalul acestui cantonament. Pe Romero vrem să-l mai vedem în cele patru meciuri amicale. Orlando va semna cu CS Municipal dacă investigaţiile medicale care i s-au făcut vor ieşi bine. Bela Fejer va ajunge direct la Braşov, i-am trimis contractul pe mail şi va veni cu el semnat, împrumut pe o perioadă de un sezon de la FCM Târgu Mureş.
Lucian Munteanu

 
Curs valutar BNR - 24-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj