Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Oltchim a stabilit strategia pentru sezonul viitor
Buget de 1,5 milioane pentru la anul
Oltchim a anunţat care sunt banii de care are nevoie pentru sezonul viitor de Ligă şi ce jucătoare vor rămâne
Alin VANCEA ,6 mai 2013,21:30 nr. afisari:1610

Conducerea clubului din Râmnicu Vâlcea îşi propune ca în sezonul viitor să aibă un buget de 1,5 milioane de euro, jumătate din ce a avut la dispoziţie anul acesta, când însă obiectivul a fost câştigarea Ligii Campionilor.

Într-un comunicat remis presei s-au dezvăluit şi sursele financiare pe care se va conta în sezonul viitor:
Diferite firme vor deveni partenere ale clubului pentru a susţine activitatea handbalistică internaţională de la Râmnicu Vâlcea.

Se pare că problemele s-au rezolvat şi datorită implicării preşedintelui FRH, Cristian Gaţu, dar şi faptului că administraţia locală s-a implicat la un nivel mai ridicat. În următoarea perioadă vor fi clarificate toate problemele. În acelaşi comunicat au fost prezentate şi jucătoarele care devin certitudini pentru sezonul viitor, unul în care însă nu se mai poate spera la un parcurs lung în Liga Campionilor dacă nu se vor concretiza toate tratativele cu jucătoarele din actualul lot. Cert este că Alexandrina Barbosa, Iulia Curea, Adriana Nechita, Iulia Managarova, Adina Meiroşu şi Nicoleta Safta vor rămâne la echipă, lor alăturându-li-se Dana Băbeanu, Eliza Buceschi şi Andreea Polocoser, împrumutate la diverse formaţii în ţară.

Aşa cum aminteam, conducerea clubului discută în continuare cu alte cinci handbaliste care au făcut parte din lotul cu care s-a jucat anul acesta. Cristina Neagu, Paula Ungureanu, Aurelia Brădeanu, Ramona Farcău şi Silvia Navarro au fost invitate la tratative, acestea fiind deschise propunerilor venite din partea conducerii. La capitolul certitudini sunt trecute şi plecările Oanei Manea, Katarinei Bulatovici, Marijei Jovanovici şi a lui Alison Pineau. Deocamdată nu se ştie cine va sta pe banca tehnică, singurul nume vehiculat fiind Steluţa Luca, fosta jucătoare urmând să facă parte din staff-ul tehnic, dar nu se ştie în ce postură.

 
Curs valutar BNR - 19-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj