Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Oltchim Rm. Vâlcea
Barbosa, declaraţii războinice
Interul Oltchimului nu se teme de adversarul din meciul de sâmbătă
Alin VANCEA ,3 aprilie 2013,21:16 nr. afisari:1446

Concentrarea maximă şi ambiţia de a câştiga şi a merge în finala Ligii Campionilor nu mai sunt mascate înaintea semifinalei de sâmbătă. Aceasta a fost prefaţată de Alexandrina Barbosa, de la Oltchim, şi de Jovanka Radicevic, de la Gyor. Interul Oltchimului a acordat un interviu pe site-ul oficial al Federaţiei Europene de Handbal, în care a vorbit despre mult aşteptata semifinală cu Gyor.

Nu mi-e frică absolut deloc de Gyor, sunt o echipă bună, au jucătoare valoroase, apărare bună, dar eu cred că şi Oltchim are un joc la acelaşi nivel. Eu sper ca noi să mergem în finală. Trebuie să dăm totul! Sunt sigură că vom avea parte de o atmosferă senzaţională, creată de suporterii noştri. Oricum, calificarea se va juca la Veszprem, indiferent de rezultatul meciului de la Bucureşti.
Barbosa

Într-un interviu acordat cotidianului “Evenimentul Zilei”, Jovanka Radicevic a vorbit despre semifinala cu Oltchim. Muntenegreanca consideră că Oltchim este o echipă puternică, la fel ca în fiecare an, iar că această dublă reprezintă, de fapt, finala Ligii Campionilor.

Consider că e de fapt nu o semifinală, ci o să fie finala dinaintea finalei! Dar putem spune şi aşa. Cred că noi vom învinge şi în semifinală, şi în ultimul act. Am jucat contra lor în semifinlă. În fiecare an Oltchim e o formaţie puternică. În acest an au început foarte bine, dar au apărut probleme pe parcurs. Acum şi-au revenit şi sunt din nou foarte puternice. Un titlu pentru ţara mea e ceva deosebit. La fel este însă şi o Cupă a Campionilor. Abia aştept să o câştig!
Radicevic pentru sursa citată

 
Curs valutar BNR - 18-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj