Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
S-a destrămat «colonia severineană» de la Caracal
Trifu: «Am rămas şi lupt pentru promovare»
Vara trecută, echipa severineană a renunţat la o serie de jucători cu care a promovat în Liga I, iar trei dintre ei au ajuns la Caracal
Mircea Oglindoiu ,3 februarie 2013,19:48 nr. afisari:4530

După doar un tur, craiovenii Eugen Rioşanu şi Ionuţ Adrian Mitroi s-au despărţit şi de FC Caracal, echipă care a încheiat prima parte a sezonului pe podium, la 10 puncte de liderul din C3, ACS Berceni. În schimb, Patrian Trifu, al treilea jucător adus de la Severin, va continua să joace şi în retur, sub comanda lui Eftimie Iordan. Vârful de 27 de ani vrea să marcheze cât mai mult în partea secundă a campionatului şi să se apropie de primul loc, deşi promovarea pare compromisă.

Îmi doream să joc în Liga I, dar n-am mai fost dorit de Marian Bondrea. La Severin s-au schimbat multe, iar după evenimentele din această iarnă, am înţeles că doar Olah a mai rămas în lot dintre jucătorii din sezonul trecut. Eu sunt acum la Caracal şi vreau să revin în eşalonul secund, dar va fi foarte greu, ţinând cont de distanţa care ne separă de Berceni. Se auzea că s-ar promova şi de pe locul secund, dar se pare că această varianta a picat, fiindcă se vor micşora seriile din sezonul viitor. Oricum, noi vom încerca să obţinem cât mai multe victorii şi vom face tot posibilul să reducem din diferenţa de puncte. Personal, vreau să joc cât mai bine în retur, să înscriu mai mult şi să-mi ajut echipa. Începutul sezonului a fost un pic mai dificil pentru mine, fiindcă am revenit după o accidentare şi am ratat pregătirea de vară, dar acum sunt apt sută la sută şi acest lucru se va vedea în retur.
Trifu, după ce marcase doar un gol în tur, cu CS Stefăneşti

Atacantul de 27 de ani  a fost mult mai eficient în această iarnă, înscriind de patru ori în primele două amicale, pe care le-a disputat cu divizionarele D Recolta Stoicăneşti (7-0) şi Oltul Drăgăneşti (6-2). Până la plecarea în cantonamentul de la Predeal, din 4 februarie, echipa antrenată de Eftimie Iordan va mai susţine două jocuri de verificare, tot cu divizionare D din Olt. Astăzi, la Deveselu, FC Caracal ar trebui să întâlnească Voinţa Băbiciu, iar vineri, de la ora 12, va juca cu Internaţional Brebeni.

Între timp, ocupanta locului trei din Seria a III-a a Ligii a III-a s-a despărţit şi de atacantul George Buciuman, dorit zilele acestea de divizionara secundă FC Olt Slatina. Nici Eugen Roşianu nu va sta fără angajament şi ar putea reveni în această iarnă, sub comanda lui Jerry Gane, la CS Turnu Severin. Mijlocaşul Ionuţ Mitroi are oferte de la divizionarele C Apă Craiova şi Sportul Vişina Nouă.

 
Curs valutar BNR - 23-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj