Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Olguţa şi “clona” – HUIDUITE INTENS la Cârcea
În urmă cu circa două săptămâni a avut loc la Cârcea finala Cupei României la fotbal, competiţia judeţeană.
Editie Specială ,3 iulie 2015,17:57 nr. afisari:5028

Meciul s-a disputat între echipa din Bistreţ, Dunărea şi CSU Craiova II.

La disputarea acestei partide a asistat şi “moaşa” CSU-ului, Lia Olguţa Vasilescu, încă primar al municipiului Craiova.

Precizăm că meciul a fost condus la centru de craioveanul, George Găman, nimeni altul decât fratele fotbalistului Valerică Găman.
Găman este un arbitru care, deşi este foarte talentat, a promovat în fotbalul mare datorită traficului de influenţă execitat de Piţurcă la Federaţia Română de Fotbal şi care reprezintă şi o reconpensă faţă de familia Găman, raportat la “serviciile” aduse de Valerică grupului infracţional organizat de la FRF cu privire la distrugerea Universităţii Craiova.

Echipa din Bistreţ a fost însoţită de circa 150 - 200 suporteri veniţi în mod special de la Bistreţ.
Încă de la începutul jocului Olguţa Vasilescu şi “clona” au intrat în vizorul suporterilor echipei Dunărea Bistreţ care au ţinut în mod special să-i reamintească Olguţei că CSU nu are nicio legătură cu Universitatea Craiova.

Lucrurile s-au inflamat, în repriza a doua când, şi datorită faptului că arbitrul George Găman a început să încline în mod vizibil balanţa în favoarea “clonei”, inimoşii suporteri de la Bistreţ au scandat  lozinci dintre cele mai “fierbinţi” împotriva Liei Olguţa Vasilescu şi a “clonei”.

Aceste manifestări ale suporterilor de la Bistreţ, olteni adevăraţi, au dus-o la disperare pe Lia Olguţa Vasilescu încât aceasta şi-a ieşit din pepeni în stilul caracteristic şi a “ordonat” îmediat şefului Jandarmeriei Craiova, Constanin Florea, prezent şi el la “datorie”, să-i scoată de îndată pe “huligani” afară din stadion.

Binenţeles că “pisicuţul” Constatin Florea, una din cele mai mari slugi ale Olguţei Vasilescu în această perioadă de tristă amintire, dator vândut acesteia, pentru favorurile primite, inclusiv angajarea fiicei acestuia ca secretară la biroul lui Rotaru din sediul CSU,  a încercat să-i scoată în afara stadionului pe “ultraşii” de la Bistreţ.

Observând totuşi ridicolul situaţiei, Constantin Florea a renunţat în a mai evacua tribuna, asta şi la rugăminţile subalternilor săi care i-au promis şefului că o să-i convingă pe bistriţeni să nu mai zică de rău de Olguţa.

Ce este mai trist, este faptul că la acest meci, super politizat, au asistat foarte mulţi reprezentanţi ai presei doljene, însă cu toţii au înghiţit “broscoiul” PSD-ist şi nu au suflat un cuvânt.

Ceea ce cofirma încă o dată, că  dupa 25 de ani de la REVOLUŢIE, oraşul Craiova şi judeţul Dolj nu mai au o presă independentă. Cenzura  financiara este chiar mai grea decat cea a securităţi comuniste…

Majoritatea publicaţiilor sau a televiziunilor locale, depind financiar de acest grup mafiot coordonat de Olguta, şi nu au curajul să sufle o vorbă, de rău de ea şi camarila ei.

Asta este Craiova astazi

 
Curs valutar BNR - 16-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj