Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Turneul de la Madrid, special pentru Halep
Flaviu Dincă ,29 aprilie 2015,00:03 nr. afisari:2352

Jucătoarea română de tenis de câmp Simona Halep, numărul doi mondial, a declarat, într-un interviu acordat site-ului turneului de la Madrid, că acesta are o însemnătate specială pentru ea.
Turneul patronat de Ion Ţiriac, care va începe sâmbătă, a însemnat un punct de cotitură pentru Halep, contribuind la explozia sa în circuitul WTA în anul 2013, iar anul trecut a jucat finala competiţiei.

Ar fi foarte emoţionant să câştig trofeul.
A declarat Halep

Domnul Ţiriac este o persoană pe care o respect foarte mult şi îi mulţumesc pentru sprijin şi pentru sfaturi. Da, este un turneu special pentru mine.
A adăugat românca de 23 de ani

The Mutua Madrid Open este un turneu mare, aproape la fel de important ca unul de Grand Slam. E mai mult decât o etapă de pregătire pentru Roland Garros... Este un turneu pe care mi l-aş dori să-l am în palmares în calitate de campioană.
A subliniat Simona Halep

Am fost încântată să joc finala de anul trecut. Chiar dacă am pierdut în faţa Mariei Şarapova, mi-a dat mare încredere mai departe.
A precizat Halep, care a subliniat că organizarea este excelentă, iar mâncarea extraordinară

Jucătoarea constănţeană a recunoscut că îi place mai mult să joace pe zgură şi această suprafaţă de potriveşte mai bine cu stilul său tactic.

Jucăm prea mult pe hard şi prea puţin pe zgură. Ar fi mai bine pentru corp să fie mai multe turnee pe zgură.
A apreciat Halep

Simona Halep a recunoscut că resimte presiunea rezultatelor şi a noului său statut de stea în tenisul de câmp, dar se obişnuieşte tot mai mult cu acest lucru şi îl gestionează bine.
Halep a avut cuvinte frumoase şi despre cele mai bune jucătoare spaniole ale momentului, Carla Suarez Navarro şi Garbine Muguruza, apreciind că Suarez “a crescut mult” şi are, ca şi Garbine Muguruza, potenţial de Top 10.

Simona Halep a admis că Paris este oraşul său favorit, cât şi din punct de vedere al cumpărăturilor, dar nici Madridul nu este mai prejos. Halep a mai spus că îi place fotbalul şi urmăreşte cu plăcere meciurile echipei Real Madrid.
În finala de anul trecut, Halep a fost învinsă cu 1-6, 6-2, 6-3 de Maria Şarapova.

 
Curs valutar BNR - 24-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj