Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Turneul BRD Năstase - Ţiriac Trophy
Spectacol făcut de Ilie Năstase şi prietenii lui
Cunoscuta vedetă a tenisului mondial împreună cu Pavel, Bahrami şi Panatta au făcut un meci demonstrativ de zile mari
Alin VANCEA ,28 aprilie 2013,21:40 nr. afisari:1571

Cu ocazia turneului BRD Năstase - Ţiriac Trophy, Ilie Năstase, Andrei Pavel, Mansour Bahrami şi Adriano Panatta au participat la un meci demonstrativ. Publicul prezent sâmbătă seara la Arenele BNR a rămas încântat de schimburile de mingi realizate de cei amintiţi.

Partida s-a încheiat cu victoria lui Năstase şi Pavel, scor 9-8 (7/5), şi a făcut parte din ediţia aniversară “Ilie Năstase” - 40 de ani de când românul a devenit primul jucător numărul unu mondial. Pus pe şotii, la fel cum o făcea şi când era în activitate, Năstase a început demonstrativul purtând o şapcă pe cap, dar, după foarte scurt timp, Panatta i-a cerut să o dea jos, iar românul s-a conformat. Mansour Bahrami a fost vedeta incontestabilă a întregului show, el făcând publicul să râdă prin gesturile şi mimica sa. Bahrami a avut numeroase mingi lovite cu spatele la fileu, un serviciu cu şase mingi de tenis prinse în mână, dar şi mingi venite de peste fileu şi prinse în buzunar. Spre amuzamentul tribunei, Ilie Năstase a făcut şi schimb cu un copil de mingi, lăsându-l pe acesta să joace puţin în locul său.

Cei patru foşti sportivi au folosit la un moment dat şi o minge mare, pe care au lovit-o când cu racheta, când cu piciorul. În timpul meciului, arbitrul a comandat patru beri pentru cei patru protagonişti, de la sponsorul oficial. Fostul tenisman Ion Ţiriac a urmărit demonstrativul din tribună, alături de Camelia Potec şi de Nadia Comăneci. La meciul desfăşurat cu tribunele terenului central de la Arenele BNR pline a asistat şi actorul George Mihăiţă.

În timpul meciului, Bahrami i s-a adresat lui Năstase cu apelativul “Bunicule” în câteva rânduri, dar, la final, fostul număr 1 mondial i-a răspuns: “Chiar vreau să clarific această chestiune, pentru că mă mai duc prin parc şi mă opresc oameni şi îmi spun: «Domnule Năstase, ce nepoţele drăguţe aveţi!» Dar uitaţi, aceasta este Alessia şi este fetiţa mea, nu nepoţica. Domnul Ţiriac este bunic, eu nu sunt”, a comentat în timpul meciului Ilie Năstase.

Despre meci, Ilie Năstase a spus că s-a simţit ca în anii ’70:
Mansour mi-a făcut zile negre, dar nu numai mie, la toată lumea face, e foarte bun pentru aceste demonstrative. Pe Pavel nu o să-l lăsăm să joace cu noi la meciurile demonstrative de afară, pentru că e prea tânăr. Să mai aştepte şi el puţin.

 
Curs valutar BNR - 24-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj