Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
HANDBAL (F) Juniori I
Lecţie de handbal, predată de elevele lui Kosma
În Sala de Sport a Şcolii Generale nr. 15 din Dr. Tr. Severin, LPS Slatina a dispus cu 40-16 de echipa antrenată de Petronela Naum
Mircea OGLINDOIU ,23 octombrie 2014,23:52 nr. afisari:1384

CSS Drobeta a rămas fără victorie în actualul sezon al Campionatului Naţional de handbal feminin, rezervat junioarelor I. În etapa a VIII-a din cadrul seriei E, severinencele au fost surclasate, miercuri seara,  de LPS Slatina, care s-a impus la o diferenţă de 24 de goluri, după ce la pauză scorul era 9-19! Dacă echipa Petronelei Naum a mai fost şi penalizată cu 6 puncte, deoarece nu a respectat cerinţele de vârstă şi talie în precedentele jocuri, fetele pregătite de Gavril Kozma sunt neînvinse în actuala stagiune, la finalul căreia speră să obţină o nouă medalie.

Între cele două echipe există o diferenţă de pregătire, de instruire, poate şi de vârstă. Noi respectăm cerinţele regulamentare şi avem un modul de lucru de 8-9 antrenamente săptămânal. Nu am căderea să vorbesc despre cum se lucrează la Severin. Pot să spun că nu sunt  mulţumit de cum a evoluat echipa mea în prima repriză. În partea secundă am jucat apărare şi contraatac, gazdele au căzut fizic şi diferenţa de goluri a crescut. În ultimii trei ani am luat de fiecare dată medalie şi ne dorim şi în acest sezon o clasare pe podium.  Suntem o pepinieră pentru handbalul feminin românesc, dar de-abia acum am primit şi noi un stagiu de pregătire centralizată, de o săptămână numai.
A spus antrenorul care a descoperit-o pe Aurelia Brădeanu şi, mai nou, pe Bianca Bazaliu, medaliată cu aur la Campionatul Mondial de junioare, din acest an.

O înfrângere dureroasă. Sunt dezamăgită de fetele mele şi sper ca etapa viitoare (n.r. – la CSS Caracal) să demonstreze că acest eşec s-a datorat doar delăsării şi că nu asta e valoarea lor.
S-a rezumat să spună Petronela Naum

În urmă cu o săptămână, elevele sale pierduseră cu 51-22 la Universitatea Reşiţa! Cu LPS Slatina, CSS Drobeta a mizat pe Gabriela Munteanu, Cosmina Purcaru – Daiana Flueraşu (7 g), Alexandra Dinicică (5), Loredana Sîrbu (2), Irina Enculescu (1), Simona Bălulescu (1), Ionela Roşoga, Alexandra Spătariu şi Roxana Dumitrescu. Oaspetele au replicat cu: Elena Nagy, Raluca Stănică  -  Narcisa Verde (12), Laura Taifas (7), Ionela Tîlvan (6), Alexandra Chiriţă (5), Iuliana Păun (3), Lori Iocu (3), Adriana Feraru (3), Melania Mihai (1), Mădălina Stanciu şi Mariana Teleaşcă.

 
Curs valutar BNR - 23-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj